Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ : ''ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΕΟ;...''


Εκτός από τις ευαισθησίες,
αναζητούνται και τα χρήματα...
******************








5 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΟΜΙΖΩ...
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγνοούμε το Θέμα! Υπήρξαν τόσες πολλές απ' ευθείας αναθέσεις και ήταν αδύνατον να τις παρακολουθήσουμε όλες. Παρακαλούμε, εαν έχετε υπ' όψιν σας κάτι για αυτήν την ανάθεση όπως γράφετε, θα ήταν χαρά μας να την δημοσιεύσουμε, εφ' όσον μας πληροφορήσετε.
      Ευχαριστούμε για την υπόδειξη.

      Διαγραφή
  2. Ο πρώτος σχολιαστής προφανώς αναφέρεται στην υπόθεση για το στέγαστρο του κολυμβητηρίου που είχε προκαλέσει την κόντρα της Λαΐνη με τον προϊστάμενο τεχνικών υπηρεσιών και το δήμαρχο Μανανά λίγο πριν τελειώσει η θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
    Η αρχιτεκτονική μελέτη είχε δοθεί με ανάθεση στην νύφη (ή κόρη εξ αγχιστείας αν προτιμάτε) του προϊσταμένου τεχνικών υπηρεσιών, μόνιμη κάτοικο εξωτερικού, την ίδια ώρα που τόσο ο γιος της Λαΐνη όσο και ο Παναγιωτόπουλος του AmfissaPress είχαν κάνει τα στατικά και τα μηχανολογικά εντελώς δωρεάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωρίζουμε την υπόθεση. Είχαμε αρθρογραφήσει σχετικά. Είχε δοθεί με απ' ευθείας ανάθεση, η αρχιτεκτονική μελέτη του σκεπάστρου, σε μια αρχιτεκτόνισσα με τίμημα 3.000 ευρώ. Η οποία όμως, αρνήθηκε την ανάληψη του έργου... Και έχουμε πλέον την συνέχεια, με το να έχουν εγκριθεί χρήματα και να αγνοείται η τύχη τους!...

      Διαγραφή
  3. Ας μείνουμε στην ουσία: τώρα που αποκαλύφθηκαν όλα, θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή