Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ : ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ (Rapid tests) ΣΕ ΑΜΦΙΣΣΑ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ & ΙΤΕΑ

ΑΜΦΙΣΣΑ 15.08.2021

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δωρεάν διαγνωστικοί έλεγχοι covid-19 σε Άμφισσα, Γαλαξίδι και Ιτέα


Το πρόγραμμα των δωρεάν διαγνωστικών ελέγχων covid-19 (rapid test) που θα πραγματοποιήσει από τις 16 Αυγούστου έως και τις 22 Αυγούστου η Κινητή Ομάδα Υγείας Φωκίδας σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών είναι το κάτωθι:

  • Από τη Δευτέρα 16 Αυγούστου έως και την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα διενεργούνται rapid tests για τους πολίτες στην Άμφισσα, στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου Άμφισσας, από 8:00 έως 14:00.

Επιπλέον:

  • Την Τετάρτη 18 Αυγούστου η Κινητή Ομάδα Υγείας Φωκίδας θα βρίσκεται και στο λιμάνι του Γαλαξιδίου (κιόσκι) από τις 9:00 έως τις 13:00.


  • Την Πέμπτη 19 Αυγούστου η Κινητή Ομάδα Υγείας Φωκίδας θα βρίσκεται και στην Ιτέα, στο Κυριακοπούλειο- Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας, από τις 9:00 έως τις 13:00.



4 σχόλια:

  1. Καλά εσύ Επίκουρε κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου. Ανέβασε καμιά φωτογραφία "κατά το Νότο" και μη κάνεις κανένα σχόλιο για την απόφαση του Δημ. Συμβ. να μετονομάσει δρόμο στη Κίρρα σε οδό "προέδρου Κων/νου Καπαρέλη". Απόφαση που κάνει το Ξηροπήγαδο να βράζει. Αλλά τι λέω. Ομοϊδεάτες δεν ήσαστε; Είναι δυνατόν να κάνεις κάποιο σχόλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομοϊδεάτες;... Με ποιόν; "Βράζει το Ξηροπήγαδο" και δεν το ξέρει; Κι αν το ξέρει, τι κάνει;
      Υπάρχει Τοπικό Συμβούλιο στην Κίρρα, υπάρχει η δυνατότητα γραπτής και επώνυμης καταγγελίας για ότι δεν σας αρέσει. Και τέλος, εφ' όσον σας ενδιαφέρει, ασχοληθείτε με τα κοινά, με δράσεις και όχι αποσπασματικά με ανώνυμες παραινέσεις.
      Τουλάχιστον το "epikourositeas.blogspot.com", έχει αποδείξει την αγάπη του και την έννοια του για την Ιτέα, την Κίρρα, την Τριταία και την ευρύτερη περιοχή μας. Χωρίς ιδεολογικά υπόβαθρα και σκοπιμότητες.
      Επώνυμη καταγγελία σας για το θέμα, ευχαρίστως θα δημοσιεύαμε.

      Διαγραφή
  2. Η δουλειά σου είναι να κάνεις έρευνα και να γράψεις άποψη. Αν θες κάνε το. Όσον αφορά το Τοπικό της Κίρρας, αυτό ήταν που πρότεινε αφού όπως γνωρίζεις υπάρχει συγγενική σχέση της Προέδρου με τον πρώην πρόεδρο. Αρα τι να κάνει το Τοπικό; Ο Μέγκος ακούγεται οτι θα πάει στη Κίρρα να εξηγήσει γιατί ψήφισε η παράταξη του υπερ της πρότασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως ίσως δεν γνωρίζετε, το δικό μας blog, δεν είναι ΜΜΕ, δεν ακολουθεί καμμία κομματική ή άλλη ιδεολογική "γραμμή", δεν αμείβεται, δεν ακολουθεί οδηγίες οποιουδήποτε και βεβαίως, δεν έχει καμμία σχέση με τοπικά ή άλλα συμφέροντα. Και λογικά, δεν είναι "δουλειά" μας το να κάνουμε έρευνες και να γράφουμε άρθρα προς ...τέρψιν.
      Πέραν της προβολής στο διαδίκτυο της περιοχής μας (με επισκεψιμότητα σχεδόν από ολόκληρη την υφήλιο), ασχολούμεθα ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ, με τα κακώς κείμενα και πραττόμενα εντός της Δ.Ε. Ιτέας και του Δήμου Δελφών (όσα αντιλαμβανόμεθα και όσα προλαβαίνουμε)
      Και για αυτή μας την θέση, έχουμε καταθέσει τα διαπιστευτήριά μας, από την αρχή λειτουργίας του blog.
      Μακριά από εμάς λοιπόν η οποιαδήποτε σκοπιμότητα.
      Οι 3 διαχειριστές του blog, ότι κάνουμε το κάνουμε με μοναδικό κριτήριο την αγάπη μας για τον τόπο μας. Τέλος!

      Διαγραφή