Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Ο "ΣΩΤΗΡΑΣ" ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ (και της ΔΕΥΑΔΔ...)

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                       ΑΜΦΙΣΣΑ, 24.08.2021

Α.Δ.Τ.: 72/2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντικές παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης των Αγίων Πάντων

Σ. Σωτηρόπουλος: «Η Δ.Ε.Υ.Α. παρεμβαίνει άμεσα δίνοντας λύσεις σε σοβαρά ζητήματα»


Σημαντικές παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης της Κοινότητας Αγίων Πάντων πραγματοποίησε η Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου Δελφών, δημιουργώντας ταυτόχρονα τις προϋποθέσεις για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση μελλοντικών ζητημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, η διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στη Δωρίδα, είχε ως συνέπεια την παύση λειτουργίας της γεώτρησης της Κοινότητας Αγίων Πάντων. Η άμεση κινητοποίηση και συνεργασία του Aντιδημάρχου της Δ.Ε. Γαλαξειδίου κ. Ε. Γρίβα και του Προέδρου της ΔΕΥΑ κ. Σωτηρόπουλου, είχε ως συνέπεια την άμεση και εκτενή επισκευή της, ενώ αντικαταστάθηκαν και οι σάπιες σωληνώσεις. Ακόμα, το πεπαλαιωμένο δίκτυο αμιάντου, από τις συχνές διακοπές αλλά και τη συχνή χρήση των κρουνών έσπασε σε πολλά σημεία, κάποια εκ των οποίων ήταν αδύνατον να εντοπιστούν λόγω αντικειμενικών δυσκολιών. Η Δ.Ε.Υ.Α. αντικατέστησε το εν λόγω δίκτυο με καινούργιο, νέας γενιάς πολυαιθυλενίου εντός της Κοινότητας, ενώ μπήκαν και βάνες προς κάθε κατεύθυνση.

«Η Δ.Ε.Υ.Α. δεν υπολόγισε το κόστος όλων αυτών των παρεμβάσεων καθώς κρίθηκαν αναγκαίες για την αντιμετώπιση ενός πολύ σοβαρού προβλήματος, αλλά και τη δημιουργία των συνθηκών ώστε στο μέλλον η κάθε βλάβη να μπορεί να απομονώνεται χωρίς να επηρεάζεται το υπόλοιπο χωριό», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Σωτήρης Σωτηρόπουλος, προσθέτοντας: «Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο το οποίο πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια των τριών προηγούμενων εβδομάδων, από δύο συνεργεία, που αποδεικνύει για μία ακόμα φορά στην πράξη ότι η Δ.Ε.Υ.Α. έχει τον τρόπο και να παρεμβαίνει άμεσα αλλά και να δίνει λύσεις σε πολύ σημαντικά προβλήματα».


Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Δελφών

Σωτήρης Σωτηρόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου