Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

"ΠΟΛΙΤΕΣ" : ΠΕΡΙ ΤΗΣ (προεκλογικής) ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ (υ.δ.) Γ. ΔΡΑΚΑΚΗ


22-05-2019

Δελτίου Τύπου
ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ

Φίλες & Φίλοι Δημότες του Δήμου ΔΕΛΦΩΝ
Μη μπορώντας τα Πολιτικά Κατεστημένα και τα Οικονομικά συμφέροντα του τόπου να ανακόψουν διαφορετικά την πορεία της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» που διεκδικούν την Δημαρχία, έριξαν στην μάχη τις εφεδρείες τους.
Μετά την φανερή αδυναμία να επιτελέσουν το έργο αυτό οι μέχρι τώρα φερόμενοι ως βασικοί διεκδικητές της Δημαρχίας κοι Παναγιωτόπουλος & Ταγκαλής, μετά την αποτυχία άλλων προσπαθειών που έγιναν για να μας περιορίσουν, στην μάχη μπήκε και ο κος Δρακάκης με τον συνδυασμό του.
Οι μέθοδοι πια ξεφεύγουν από την πολιτική αντιπαράθεση των προτάσεων και των επιχειρημάτων και χρησιμοποιούνται εκείνες της ακατάσχετης ψευδολογίας, της λασπολογίας και της συκοφαντικής πρακτικής!!!
Ανασύροντας κατηγορίες αναμασημένες και κίβδηλες από το παρελθόν, τα μέλη του συνδυασμού του κου Δρακάκη αλλά και ο ίδιος διαδίδουν στις προεκλογικές εμφανίσεις τους στα χωριά του Δήμου και κυρίως στην πόλη της Ιτέας, όπου σταθούν και όπου βρεθούν, πως ο Παναγιώτης Μέγκος υποψήφιος Δήμαρχος δουλεύει ως υπεργολάβος σε έργα του Δήμου ΔΕΛΦΩΝ (θέμα αντιδεοντολογικό). Πως ο Μέγκος Παναγιώτης εργαζόταν στο νησί της Μήλου για Μεταλλευτική εταιρεία (θέμα διαπλοκής & αδιαφάνειας). Κατηγορίες διασπείρουν και για άλλους υποψήφιους της παράταξης, λειτουργώντας ως δεκανίκι όλων εκείνων που καλό δεν χρωστάνε στον τόπο μας.
Επειδή για την παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» πρέπει ο βίος και η πολιτεία όσων ασχολούνται με τα Κοινά να είναι φανερός στα θέματα εκείνα που αφορούν τους Δημότες.
Επειδή εμείς δεν χαριστήκαμε ποτέ σε κανέναν και γίναμε δυσάρεστοι αρκετές φορές αποκαλύπτοντας ονόματα γιατί δεν ανεχόμαστε τους τζάμπα «επαναστάτες»

Ζητάμε δημόσια ο κος Δρακάκης να δημοσιοποιήσει:
  • Σε ποιο έργο του Δήμου Δελφών ο Παναγιώτης Μέγκος δούλεψε ως υπεργολάβος;
  • Για ποια μεταλλευτική εταιρεία και με ποιο αντικείμενο δούλεψε στην Μήλο;
Εκτός όλων των παραπάνω, χθές το πρωί κληθήκαμε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας όπου μας ενημέρωσαν πως ο κος Δρακάκης είχε υποβάλει καταγγελία να κλείσουμε το Εκλογικό μας κέντρο στην Ιτέα διότι βρισκόταν σε απόσταση μικρότερη της επιτρεπόμενης από το δικό του εκλογικό κέντρο. Ακολουθώντας και εδώ πρακτική ανάλογης εκείνης των χαφιέδων.
Φυσικά οι πρακτικές αυτές έχουν εδώ και χρόνια καταδικαστεί στις συνειδήσεις των πολιτών.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αποδείξεις των κατηγοριών.
Διαφορετικά θα κινηθούμε με κάθε νόμιμο τρόπο για να υπερασπίσουμε το Δίκαιο της παράταξης και των υποψηφίων μας, δοθέντος ότι υπάρχει πληθώρα μαρτύρων.
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 26 Μαΐου 2019.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ αυτούς που δεν ελέγχονται από Οικονομικά και Πολιτικά συμφέροντα παρά δίνουν λόγο μόνο στους δημότες.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ
Είμαστε Έτοιμοι στην Πρόσκληση της Πρόκλησης
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.




3 σχόλια:

  1. Με το Δρακάκη Μέγκο είσαι μιά από τα ίδια. Μην ξεχνάς το μότο που συνοδεύει κάθε σου ενέργεια. "Κάνε μια μήνυση ρε Μέγκο!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που δουλεύει είπαμε, ο κύριος Δρακάκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    Στοιχεία έχετε κύριε Δρακάκη αλλιώς είστε ψεύτης -συκοφάντης και πολιτικά ανεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή