Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

"ΠΟΛΙΤΕΣ" : ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ - Δελτίον Τύπου

Δήμος ΔΕΛΦΩΝ 29-5-2019
Δελτίου Τύπου
«Μετά την Εκλογική Αναμέτρηση στις 26/5/2019»

Συνδημότισσες, Συνδημότες.
Μετά από τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης για την διεκδίκηση του Δήμου Δελφών, είναι προφανές ότι η παράταξή μας «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» δεν μπόρεσε να καρπωθεί την κακή διαχείριση και τα λάθη της απερχόμενης δημοτικής αρχής, ενώ παράλληλα έχασε μέρος της εκλογικής της δύναμης σε ποσοστό 6%.
Αυτές οι Δημοτικές εκλογές έλαβαν χαρακτήρα δημοσκοπικής μέτρησης για τα πολιτικά κόμματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, μακριά από την λογική της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μέτρηση που οδήγησε πριν ξημερώσει η επόμενη μέρα των εκλογών στην προκήρυξη Εθνικών εκλογών. Αφήνοντας μακριά την συζήτηση για την αντιαναπτυξιακή πορεία του τόπου μας, την έξοδό του από την μιζέρια, την ανάσχεση της φυγής των νέων από τον Δήμο μας και της πληθυσμιακής του κατάρρευσης.
Μέσα σε αυτό το κλίμα της έντονης πόλωσης και των συνεχόμενων χτυπημάτων κάτω από τη μέση, έξω από κάθε εκλογική δεοντολογία τόσο από τους αντίπαλους συνδυασμούς όσο και από αποτυχημένους πολιτικά χώρους και φασιστοειδή μορφώματα, καταφέραμε να είμαστε παρόντες.
Λαμβάνοντας πάλι την 3η θέση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για να συνεχίσουμε την δράση μας στο Δήμο Δελφών. Μια δράση που στην προηγούμενη 5ετία ανέδειξε και δρομολόγησε την λύση πολλών προβλημάτων διαφάνειας και κακοδιαχείρισης, όπως και την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας.
Είμαστε εδώ δίνοντας ένα καλό και έντιμο αγώνα, με διαφάνεια και με πάθος για την αλήθεια, με μοναδικό μας κριτήριο την αγάπη για τον δήμο μας, χωρίς να προσδοκούμε ανταλλάγματα για τις πράξεις μας από κανέναν και για κανέναν λόγο.
Ανεξάρτητα από την λασπολογία, την παραπληροφόρηση, τα εμπόδια και τις παρενέργειες τις οποίες υποστήκαμε κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, εμείς αποδεχόμαστε την ετυμηγορία του εκλογικού σώματος.
Αισθανόμαστε δε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όσους μας στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα, όσους παρέμειναν μαζί μας και όσους δεν εγκατέλειψαν την παράταξή μας, ακόμη και όταν δέχθηκαν αθέμιτες παρενοχλήσεις.
Τέλος, η παράταξή μας «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ», ως μια ανεξάρτητη παράταξη και με ελεύθερα σκεπτόμενα μέλη και φίλους, δεν είναι δυνατόν να προτείνει στους ψηφοφόρους της, να προτιμήσουν κάποιον υποψήφιο δήμαρχο κατά την εκλογική διαδικασία της επόμενης Κυριακής. Διότι πιστεύουμε ότι η ελευθερία της γνώμης δεν είναι διαπραγματεύσιμο μέγεθος και ότι η ψήφος σε μια δημοκρατική κοινωνία, δεν μπορεί να καθοδηγείται.
Συνεχίζουμε και Αγωνιζόμαστε
για ένα Δήμο και μια κοινωνία διαφάνειας,
αλληλεγγύης, ισότητας και συμμετοχής
Μαζί με τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.


4 σχόλια:

  1. ΑΛΙΜΟΝΟ..ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Β΄ΓΥΡΟ !!! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ??? ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ.., ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου σχολιαστή ότι γραμμή και να δοθεί είναι τέτοια η διαφορά που δεν καλύπτεται απλή αριθμητική.Εκτος αν ο Ταγκαλης απολέσει δυνάμεις όπως την προηγούμενη φορά.6350 την πρώτη 6100 την δεύτερη.Συνελθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρΕ 6.27 ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΕΙς ΤΟΝ ΓΓ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΜΑς .ΑΧΟΡΤΑΓΟς ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή