Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

"ΚΙΡΡΑ - ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ" : ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΡΡΑΣ - τα ονόματα του ψηφοδελτίου

       ανατολική παραλία Κίρρας
Η Κοινότητα Κίρρας 
θα αποκτήσει
τον αυτοδιοικητικό 
θεσμικό της ρόλο.

  Ο συνδυασμός «Κίρρα-Ώρα ευθύνης»  αποτελείται από άτομα που δεν υπέκυψαν σε ιδιοτελείς σκοπούς –ταξίματα!, αλλά στην στόχευση αναπτυξιακής τροχιάς για τη μεγαλύτερη Κοινότητα του Δήμου Δελφών.
Έχοντας πλέον μοναδικό αντίπαλο, τη μηδενική υφιστάμενη παραγωγή έργου της τελευταίας πενταετίας, την παντελή έλλειψη χρηματοδότησης τεχνικού προγράμματος, έφερε ως αποτέλεσμα την κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές , ενός και μοναδικού συνδυασμού για την διεκδίκηση της Κοινότητας.
Το καθημερινό άνοιγμα του Κοινοτικού Καταστήματος και η ενασχόλησή μας με όλα τα θέματα της Κοινότητας , θα αποτελέσει αναπτυξιακό εργαλείο , για την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.
Είμαστε πανέτοιμοι και αρχές Ιουνίου με εντατικούς ρυθμούς θα πραγματοποιήσουμε όλες οι προβλεπόμενες συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους φορείς , ώστε 01.09.2019 να αναλάβουμε πρωτοβουλία κινήσεων.
Δεν δικαιούται πλέον η Κίρρα να αναζητά πίστωση χρόνου, καθότι κάποιοι εξάντλησαν όλα τα περιθώρια ανθρώπινης ανεκτικότητας.
Με απόλυτο σεβασμό στην εκλογική διαδικασία , θα συνεργαστούμε με τα αρμόδια δημοτικά όργανα , έχοντας όμως ηχηρή παρουσία και τεκμηριωμένα αιτήματα διεκδίκησης στην επίλυση των χρόνιων ζητημάτων για τον τόπο μας. Η εξωστρέφεια στην άσκηση δημόσιας διοίκησης θα αποτελέσει πρωταρχική στόχευση του συνδυασμού μας και όλα θα γίνονται γνωστά και αντιληπτά στους συνδημότες μας.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι για την Κοινότητα Kίρρας
με τον Συνδυασμό : ΚΙΡΡΑ – ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΜΑΡΙΑ(ΜΑΙΡΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΤΣΑΓΟΥΝΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΛΟΥΡΜΠΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ του ΛΕΩΝΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου