Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΩΔΕΙΟΝ ΑΜΦΙΣΣΗΣ

 Ηχηρή αποζημίωση
   Το Ωδείον Αμφίσσης της Ελένης Ιντέρνου, επιβεβαίωσε εχθές το βράδυ για πολλοστή φορά ότι δεν θεωρείται τυχαία από πάρα πολλούς ως το σημείο συναντήσεως της Επιμελείας, της Αφοσιώσεως, της Ποιότητος και της Αγάπης για την Μουσική!
  Σε μια κατάμεστη αίθουσα, με την θερμοκρασία να ενθυμίζει Ιούλιο, οι μαθητές του Ωδείου Αμφίσσης κατέθεσαν την έντεχνη άποψή τους για την φωνητική μουσική, μετατρέποντας την βραδιά μονωδίας, σε ένα υπέροχο πολιτιστικό γεγονός.  Αναγκάζοντας  όλους όσους ευρέθησαν εκεί, να χειροκροτήσουν, να χειροκροτήσουν και ξανά να χειροκροτήσουν...


   Παρασκευή απόγευμα στο "Κυριακοπούλειο" στην Ιτέα, με τις Παιδική και την Νεανική χορωδίες του Ωδείου Αμφίσσης, να αφήνουν αρκετόν "χώρο" στους μονωδούς, για να επιδείξουν την σπουδή και το ταλέντο τους στην μουσική.  Συνοδευόμενοι άπαντες από τους εξαίρετους Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου και Κατερίνα Ξηρού στο πιάνο, ενώ η μουσική διεύθυνση και η συνολική παρουσία της ιδιοκτήτριας του Ωδείου Ελένης Ιντέρνου, απλώς επισφράγιζε την σοβαρότητα του εγχειρήματος. Μιας Κυρίας, της οποίας η ικανότητα στο να διαχέει την ποιότητα του (μαθητευόμενου) ήχου στον χώρο και να την μετατρέπει σε διεισδυτικό άρωμα, ευφραίνον ώτα και αισθήματα, είναι "προίκα" για την ευρύτερη περιοχή μας.

   Πέραν των πανέμορφων εκτελέσεων από όλους τους χορωδούς και μονωδούς, θα εξάρουμε ιδιαιτέρως την Γεωργία Ιντέρνου, αδελφή της Ελένης, για την απερίγραπτη και εκτός μικροφώνου ερμηνεία της στα δυο μουσικά αποσπάσματα  "Quando men vo" του  G. Puccini και   "Convien partir" του G. Donizzetti.

Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια!  Σε όλους εκεί στο Ωδείον Αμφίσσης.


(ο ανεπαρκής φωτισμός της αιθούσης, δεν ευνόησε την καλή εξ αποστάσεως λήψη φωτογραφιών) 



Η Γεωργία Ιντέρνου επί σκηνής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου