Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ (φλεγματική) ΑΙΣΘΗΣΗ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ!... Συγχαρητήρια Επιστολή


“Τι να θέλει να πει η ποιήτρια;...”
  
  Η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ιτέας, εθεώ- ρησε σκόπιμο να αποστείλει (και να δημοσιεύσει!...) συγχαρητήρια επιστολή προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Λιμενικής Επιτροπής, ευχόμενη τα πάντα και υποσχόμενη επίσης τα πάντα.
  Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η αντιδήμαρχος, είχε προταθεί (και είχε εν τέλει συμπεριληφθεί) ως μέλος της 9μελούς Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδος, από την Π.Ε.Δ. (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Στερεάς Ελλάδος. Η οποία όμως αντιδήμαρχος, είχε δηλώσει με επιστολή της στην υπερκείμενη αρχή του Λιμενικού Ταμείου (την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος), την ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της στην Λιμενική Επιτροπή :



  Τα υπόλοιπα, τα αναφερόμενα στην συγχαρητήρια επιστολή της προς τον νέον πρόεδρο της Επιτροπής, η αντιδήμαρχος, δεν του τα ανέφερε ούτε τηλεφωνικά, ούτε και δια ζώσης (μιάς και γνωρίζονται), αλλά επροτίμησε να τα διατυπώσει γραπτώς και μάλιστα διαθέσιμα προς ανάγνωση, από όλους. Προφανώς, θα είχε τους λόγους της.

  Βεβαίως, θα πρέπει να σημειώσουμε επίσης, ότι όταν προ ενός έτους περίπου, ανέλαβε την προεδρία της Λιμενικής Επιτροπής, ο ομό- σταυλός της Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ιτέας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, δεν υπήρξε ανάλογη συγχαρητήρια επιστολή της αντιδημάρχου. Και να προσθέσουμε εμείς ότι, δεν συνηθίζεται η δημοσιοποίηση συγχαρητηρίων από τις τοπικές αρχές, κάθε φορά με την ανάληψη καθηκόντων, ενός νέου προέδρου στην Λιμενική Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδος. Άρα (επιμένουμε εμείς), κάτι θέλει να μας ειπεί η συγχαίρουσα αντιδήμαρχος.

  Για το ιστορικό της συστάσεως της εν λόγω Επιτροπής, καθώς επίσης και για το τηρηθέν εθιμοτυπικό για την εκλογή του προέδρου της, θα επανέλθουμε, με όλα τα έγγραφα και τις “δημοκρατικές” διαδικασίες οι οποίες ακολουθήθησαν.
Προς το παρόν, απολαύστε την συγχαρητήρια επιστολή της ...βρετανί- δος αντιδημάρχου μας, προς τον νέον πρόεδρο της Λιμενικής Επιτροπής. 

**********************************************   


Ιτέα 7 Μαρτίου 2018
Αρ. Πρωτ. : οικ 4636

                                   Προς : κ. Καϊμάρα Νικόλαο
                                              Πρόεδρο Λ.Τ.Ν. Φωκίδας


Κύριε Πρόεδρε ,
Σας εκφράζoυμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων ως Πρόεδρος του Λ.Τ. Ν. Φωκίδας. Σας ευχόμαστε δύναμη και υγεία, ώστε να φέρετε εις πέρας το δύσκολο έργο σας και να ανταποκριθείτε με την συνέπεια και την υπευθυνότητα που σας διακρίνει στα νέα σας καθήκοντα.
Στις προσπάθειες τις δικές σας για την πρόοδο του τόπου μας, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία, ενόψει ιδίως των σύνθετων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.
Με δεδομένο το αυξημένο και διαχρονικό σας ενδιαφέρον για την πόλη μας και την ανάπτυξή της, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα μας βρείτε συνεργάτες, αρωγούς και συμπαραστάτες σας.
Με εκτίμηση,
Η Αντιδήμαρχος Δελφών
Δημοτική Ενότητα Ιτέας


Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη



7 σχόλια:

  1. Από τη μιά κάνει ένσταση και απέχει από το ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου προβάλλοντας τον Φεμινισμό της και από την άλλη κατόπιν εορτής στέλνει συγχαρητήρια (την ημέρα της Γυναίκας μάλιστα) στον κ. Καϊμάρα για την εκλογή του!!
    Έφαγε τον Ανδρέα,υποβάθμισε το Μάνιο,αλλά ταπεινώθηκε....μάλλον παραφρόνησε...από θλίψη φυσικά!! Τελικά όλα θα τα δούμε με αυτόν που παριστάνει το Δήμαρχο;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περα Απ'τη Σκίτσα9 Μαρτίου 2018 στις 10:19 μ.μ.

    Σε τοπικό μπλογκ έγραψα το εξής αλλά δεν έτυχε της αδειοδότησης προς ανάρτηση.

    Συγχαρητήρια στον Κο Καϊμάρα για την εκλογή του αλλά έχω δύο ερωτήσεις.

    Ο κατ εξοχήν υποστηρικτής και γραφείο τύπου του τοπικού βουλευτή πως και εμπλάκει με το Λ. Τ.την στιγμή που αντικειμενικά μιλώντας πολεμάει την επέκταση του Λιμένα και φέρνει απίστευτα αστείες δικαιολογίες (γελούν και τα κύματα) και γιατί ο Κατά τα άλλα Εξαίρετος Κος Γιάννοσπυρος όντας Αμφισσεύς εμπλέκεται με τα του Λ. Τ. και γιατί δεν είναι εμπλεκόμενοι μόνο Ντόπιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δήμαρχος δεν ήθελε να πάρει πάνω του ένα ακόμη λάθος του,κ μετά από πολλές συζητήσεις το φώρτωσε στη μοναδική ΥΠΕΥΘΗΝΗ. Η χασούρα δεν έχει τέλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι άνθρωποι αυτοί που διαχειρίζονται σημερα τις τύχες του Δήμου Δελφών ειναι μια ακόμα τερατογεννεση των καιρών. Αναποτελεσματικοι, αιθεροβαμονες, ανίκανοι,λίγοι. Με πρώτον απο ολους τον Δήμαρχο.Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η γυναίκα δεν παίζεται, η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!!
    Μηδέν από μηδέν κενό-τίποτα
    Κρίμα για την Ιτέα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ? ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟΥ . ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ? ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΡΙΟ . ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ Ο ΒΑΝΔΩΡΟΣ ? ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΕΣΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΓΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή