Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Μέχρις εδώ, καλά ήταν...

   Πέρα από την αναφορά σε αυτό καθεαυτό το γεγονός των συναντήσεων, καθώς επίσης και στις (μη) απαραίτητες εθιμοτυπικές προσφωνήσεις, εμείς σταχυολογούμε και υπογραμμίζουμε  μόνον δυο μικρά αποσπάσματα από το παρακάτω δημοσιευόμενο Δελτίο Τύπου :
- ''Στόχος των συναντήσεων αυτών ήταν,....''
- ''Η διαβούλευση θα συνεχισθεί...''
   Να μην ξεχασθούν αυτά τα δυο κυρία Ανδρεοπούλου.  Να μην ξεχασθούν...
*************************************************

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αντιδήμαρχος Δελφών κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου, στο πλαίσιο των ενεργειών διαβούλευσης με εκπροσώπους επαγγελματικών και λοιπών φορέων αναφορικά με τα ζητήματα του τουρισμού, ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο επαφών στο Γαλαξίδι στις 21/10/2014 και στην Ιτέα στις 5/11/2014.
Και στις δυο συναντήσεις υπήρξε σημαντική εκπροσώπηση από επαγγελματίες διαμονής και εστίασης, καταστηματάρχες, ιδιώτες επαγγελματίες, τουριστικούς πράκτορες, εκπροσώπους συλλόγων της περιοχής και πολίτες.
Σημαντική ήταν η συμβολή των Αντιδημάρχων κ. Νάκου & κ. Παναγιωτόπουλου, των Προέδρων των Κοινοτήτων κ. Μηνά, κ. Γουώρθ & κ. Μαντά. Συμμετείχαν επίσης Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι των δυο ενοτήτων, η Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου και η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού.
Στόχος των συναντήσεων αυτών ήταν να καταστεί σαφές ότι το Αυτοτελές Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Δελφών θα συνεργαστεί ανοικτά με όλους τους φορείς, ώστε να καθοριστούν τα βήματα που θα οδηγήσουν σε επαναπροσδιορισμό της τουριστικής ταυτότητας ανά ενότητα αλλά και ανασύνθεση του συνολικού τουριστικού προϊόντος του Δήμου Δελφών. Ταυτόχρονα, η κ. Ανδρεοπούλου, ζήτησε και κατατέθηκαν απόψεις των φορέων για τα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παραλιακό τμήμα του Δήμου Δελφών αλλά και προτάσεις αντιμετώπισής τους. Επίσης, συζητήθηκαν τα προβλήματα καθημερινότητας όπου χρειάζεται η συστηματική συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου αυτά να ξεπεραστούν.
Η διαβούλευση θα συνεχιστεί και θα πραγματοποιείται τουλάχιστον δυο φορές ετησίως ανά ενότητα. Το αμέσως επόμενο διάστημα, αντίστοιχες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε Δελφούς και Γραβιά.

ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου