Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΚΙΝ/ΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΑΣ : ΦΙΛΟΙ;...



Την Κυριακή 23/11/2014 στις 9:00μ.μ.
η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας,θα προβάλει στο Πνευματικό Κέντρο την αισθηματική κωμωδία με τίτλο ΄΄Φίλοι ή κάτι παραπάνω''.

Παραγωγή: Ιρλανδία - Καναδάς 
Σκηνοθεσία: Μάικλ Ντάουζ
Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ζόι Καζάν, Μέγκαν Παρκ, Ανταμ Ντράιβερ

Περίληψη

Μια αλληλουχία από κωμικοτραγικές παρεξηγήσεις, και οξείς και πνευματώδεις διαλόγους που φτάνουν στα άκρα, ολοκληρωνούν μια ταινία που ξεφεύγει από τη μέση αισθηματική κωμωδία, θυμίζοντας στους παλαιότερους την αξέχαστη ταινία «Όταν ο Χάρι Γνώρισε την Σάλι». Το Φίλοι ή Κάτι Παραπάνω; είναι μια κωμωδία βγαλμένη από τη ζωή που όλοι, κατά κάποιο τρόπο, έχουμε ζήσει.
Υπόθεση
Ο Γουάλας εγκαταλείπει πρόωρα την Ιατρική Σχολή, ενώ έχει και προηγούμενο από κακές σχέσεις. Έτσι, ενώ όλοι γύρω του, συμπεριλαμβανομένου του συγκάτοικου του Άλαν, φαίνεται ότι έχουν βρει το τέλειο ταίρι, ο Γουάλας αποφασίζει να βάλει την ερωτική του ζωή σε αναμονή. Είναι τότε που γνωρίζει την Σάντρι, μια animator που ζει με τον για πολλά χρόνια φίλο της Μπεν. Ο Γουάλας και η Σάντρι ταιριάζουν αμέσως, δημιουργώντας μια στενή φιλία. Παρόλα αυτά, χωρίς να αρνείται κανείς την χημεία μεταξύ τους, το ζευγάρι αναρωτιέται τελικά, τι θα γίνει αν η αγάπη της ζωής τους είναι πραγματικά ο καλύτερος φίλος τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου