Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

''ΔΟΜΗ'' : ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΗ...



'Εγινε, ...του ''Ουρανίου Τόξου''!

    Αδιαχώρητο!  Και παρά την απειλή για βροχή, το πεζοδρόμιο στην οδό Μεταμορφώσεως, έξω από το βιβλιοπωλείο, θύμιζε εκδοτήριο εισιτηρίων Γηπέδου!...  Όσο για το εσωτερικό, ούτε νεογνό δεν χωρούσε στο δάπεδο, από την ...οργανωμένη κερκίδα της πιτσιρικαρίας, της Ιτέας!
   Γράφουμε για την εκδήλωση της προηγουμένης Κυριακής 16-11-2014,
όπου ο καλεσμένος του βιβλιοπωλείου ''Δομή'', συγγραφέας παιδικών βιβλίων Χρήστος Δημόπουλος, μίλησε με τα παιδιά, παρουσίασε δικά του βιβλία και έδειξε τους τρόπους για χριστουγεννιάτικες κατασκευές στο σπίτι.


  Χαρούμενη ατμόσφαιρα, χειριζόμενη άψογα από έναν ''μάγο'' της παιδικής ''ανυποταξίας'', με αποτέλεσμα την ευχαρίστηση των πάντων.  Από γονείς και περιέργους, έως τα παιδιά και ...τα παιδιά.
   Μια ζεστή συνάντηση, με τις ιδιοκτήτριες του βιβλιοπωλείου, να δημιουργούν ...δεδομένα με την άψογη και φιλική οργάνωση της εκδήλωσης και με την εμπορική γειτονιά, να ζητά (ως δικαιούμενη...) το προσφερόμενο γλυκό, την επομένη ημέρα το πρωΐ.  Καθ' όσον τα συμβαίνοντα στο βιβλιοπωλείο, έλαβαν χώρα το πρωϊνό της Κυριακής, με τα καταστήματα κλειστά.
Και όσοι επρόλαβαν από το περίσσευμα, επρόλαβαν...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου