Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

''ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ'' : ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ


ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ-ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ιτέας ΄΄Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ΄΄ ενημερώνει όλους μας ότι
οι ανάγκες για αίμα είναι πολύ αυξημένες σε όλα τα Νοσοκομεία της Ελλάδας . Παρακαλεί θερμά και κάνει έκκληση σε όλους μας να δώσουμε 10΄από τον χρόνο μας χαρίζοντας ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη! Για όσους ενδιαφέρονται να δώσουν αίμα μπορούν να απευθύνονται στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, τμήμα Αιμοδοσίας από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 8:30 -13:00. Πληροφορίες στο τηλ.:22650-29605.
Παρακαλούμε για την συμμετοχή σας λόγω των αυξημένων αναγκών σε αίμα.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας.
Tα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται , ούτε αντικαθίσταται.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αλληλεγγύης, εθελοντισμού και προσφοράς και οφείλουμε να συνεισφέρουμε όσοι έχουμε την τύχη να μπορούμε να προσφέρουμε!
Αυξημένες παρουσιάζονται οι ανάγκες εθελοντικής αιμοδοσίας το καλοκαίρι και όχι μόνο.
Γι' αυτό υπάρχει μια αυξημένη ανάγκη για εθελοντική αιμοδοσία κατά την διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου που διανύουμε , ώστε να υπάρξει επάρκεια αίματος για όλους τους ασθενείς που χρειάζονται το αίμα ως θεραπευτικό μέσο.
Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγαλύτερες αυτό τον καιρό, αφού δυστυχώς συμβαίνουν περισσότερα ατυχήματα και το αίμα είναι πολύτιμο.
Όλοι οι αιμοδότες γνωρίζουν πόσο καλό είναι για την υγεία μας η προσφορά αίματος, που άλλωστε πολύ σύντομα ο οργανισμός το αναπαράγει ξανά. Πρέπει και όλοι οι υπόλοιποι να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, εάν και εφόσον η υγεία μας είναι καλή - έτσι και αλλιώς ελέγχεται πριν την αιμοληψία - και να σκεφτούμε ότι το αίμα που θα δώσουμε ίσως το χρειαστεί κάποιο δικό μας άτομο ή ακόμα και εμείς οι ίδιοι και για τον λόγο αυτό είναι ακόμα σπουδαιότερο να το κάνουμε.
Δώσε ΖΩΗ…..είναι στο αίμα ΣΟΥ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου