Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ευχαριστίες

Θερμές ευχαριστίες προς την Ελληνική Κοινότητα Λεβερκούζεν και Περιχώρων και την AVEA Leverkusen

Ο Δήμος Δελφών ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Κοινότητα Λεβερκούζεν και Περιχώρων, η οποία προ λίγων ημερών, σε συνεργασία με την AVEA Leverkusen, απέστειλε 1.000 κάδους απορριμμάτων!

Οι δεσμοί του Δήμου Δελφών με την Ελληνική Κοινότητα της Γερμανίας, και συγκεκριμένα εκείνη του Λεβερκούζεν, έχουν οδηγήσει έως σήμερα σε σημαντικές δράσεις, οι οποίες τονώνουν το αίσθημα φιλίας των δύο περιοχών, φέρνοντάς τες κοντά, παράλληλα όμως μέσω αυτών εκφράζεται και η έμπρακτη βοήθεια στον τόπο μας.

Στο πλαίσιο αυτού του κοινού βηματισμού ο Δήμος Δελφών παρέλαβε 1.000 κάδους απορριμμάτων, χορηγία της AVEA Leverkusen, μετά από πρωτοβουλία της Ελληνικής Κοινότητας Λεβερκούζεν και Περιχώρων, οι οποίοι θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες του Δήμου και των Δημοτών.

Ο Δήμος Δελφών εκφράζει δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια, όλους μαζί αλλά και τον καθένα ξεχωριστά, με ειδική αναφορά στον κ. Μενέλαο Γεωργίου ως εκπρόσωπο της Ομογένειας, δηλώνοντας πως η φιλία των δύο περιοχών, έτσι όπως έχει έως σήμερα αποτυπωθεί, θα έχει και συνέχεια μέσω πολλών ακόμα δράσεων, στις οποίες θα σταθεί με κάθε δύναμή του αρωγός.

Οι Έλληνες του εξωτερικού, αποδεδειγμένα εδώ και χρόνια, όπου κι αν βρίσκονται τιμούν τον τόπο καταγωγής τους, διατηρώντας τους δεσμούς με την πατρίδα. Οι δεσμοί αυτοί είναι που πολλές φορές, όπως στην προκειμένη περίπτωση, μας φέρνει μπροστά σε πράξεις προσφοράς, την οποία όλοι μας οφείλουμε να υποδεχθούμε με τη δέουσα τιμή προς εκείνους που απλόχερα μας τις παρέχουν.

Όταν δεσμοί των ανθρώπων γίνονται δεσμοί τόπων και περιοχών, η φιλία ανθίζει και η συνεργασία οδηγεί σε σπουδαία αποτελέσματα. Ο Δήμος Δελφών προσδοκά και εργάζεται για αυτά! 

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου