Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ - Ανακοίνωση

  ΑΜΦΙΣΣΑ, 12.4.2023

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διανομή προϊόντων για το Πασχαλινό τραπέζι σε 300 οικογένειες του Δήμου Δελφών

Π. Ταγκαλής: «Mήνυμα αγάπης προς τον συνάνθρωπο και ελπίδας για τη ζωή»

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Δελφών για τη γιορτή του Πάσχα, στοχεύοντας για μία ακόμα χρονιά να μη μείνει καμία οικογένεια συμπολιτών μας χωρίς τα βασικά αγαθά στο γιορτινό τους τραπέζι.

Στο πλαίσιο αυτό, 300 άπορες οικογένειες- ωφελούμενες της Δομής έλαβαν πακέτα αγάπης με προϊόντα πρώτης ανάγκης. Επιπλέον, προσφέρθηκαν δυο αρνιά για τους κρατούμενους του Καταστήματος Κράτησης Άμφισσας, μια κίνηση ισχυρού συμβολισμού, που αποδεικνύει ότι η κοινωνία δεν τους ξεχνά, δίνοντάς τους τη δυνατότητα, έστω και υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, να βιώσουν το μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης που μεταφέρει η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, μεταφέροντας τους ταυτόχρονα την ελπίδα ότι η Ανάσταση μπορεί να έρθει για όλους

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, με αφορμή τη δράση δήλωσε: «Το μήνυμα της γιορτής του Πάσχα, πάνω από όλα, είναι μήνυμα αγάπης προς τον συνάνθρωπο και ελπίδας για τη ζωή. Ο συμβολισμός της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης, εκτός των άλλων, μας διδάσκει πως όσο σκληρά και αν δοκιμαζόμαστε, έχοντας πίστη στις δυνάμεις μας καθώς και ανεπτυγμένο το αίσθημα της αλληλεγγύης, τότε ο στόχος πάντα θα είναι εφικτός». 

Αντιστοίχως, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κ. Χρυσούλα Πονήρη – Σεγδίτσα, δήλωσε: «Το μήνυμα της γιορτής του Πάσχα, πάνω από όλα, είναι μήνυμα αγάπης προς τον συνάνθρωπο και ελπίδας για τη ζωή. Ο συμβολισμός της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης μας διδάσκει πως όσο σκληρά και αν δοκιμαζόμαστε, αν σταθούμε με δύναμη, αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, πίστη και αισιοδοξία, θα τα καταφέρουμε.  Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, αρχικά τους εργαζόμενους του Δήμου και των Κοινωνικών Υπηρεσιών και Δομών για τη συνδρομή τους στη διανομή, καθώς και τις επιχειρήσεις αλλά και τους πολίτες που ενίσχυσαν με δωρεές προϊόντων το Παντοπωλείο, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας. Εύχομαι από καρδιάς να περάσουμε αυτές τις ευλογημένες ημέρες με υγεία, γαλήνη, οικογενειακή ζεστασιά και ευτυχία. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου