Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΕ ΙΤΕΑ-ΚΙΡΡΑ Δελτίον Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                               ΑΜΦΙΣΣΑ, 8.7.2022

Α.Δ.Τ.:46/2022


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν εργασίες οδοποιίας στις Κοινότητες Ιτέας και Κίρρας

«Ενίσχυση της ασφάλειας αλλά και αισθητική αναβάθμιση»


Υπεγράφη η σύμβαση και άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση τμημάτων του δρόμου εντός της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας, ενισχύοντας σημαντικά την ασφάλεια των χρηστών τους.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Επισκευή και αποκατάσταση ασφαλτικών Δ.Ε. Ιτέας», προβλέπει να γίνουν παρεμβάσεις στις Κοινότητες Ιτέας και Κίρρας, όπου σύμφωνα με τη μελέτη θα γίνουν εργασίες απόξεσης του παλαιού ασφαλτικού οδοστρώματος, ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη και τέλος θα τοποθετηθεί ασφαλτική ισοπεδωτική και στρώση κυκλοφορίας. Το έργο είναι προϋπολογισμού 37.000 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από τους ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών, ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Δελφών για το 2022.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη των εργασιών o αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης δήλωσε: «Η οδοποιία αποτελεί όπως έχουμε σημειώσει και κατά το παρελθόν ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα του τομέα της καθημερινότητας. Στο μέτρο των δυνατοτήτων του και έχοντας κάνει την ιεράρχηση των προβλημάτων, αλλά με παρεμβάσεις σε κάθε Δημοτική Ενότητα, ο Δήμος Δελφών συνεχίζει τις εργασίες βελτίωσής της, κάνοντας αφενός πιο ασφαλή τη χρήση των δρόμων, βελτιώνοντας όμως αφετέρου και αισθητικά την εικόνα των περιοχών όπου επιχειρούμε».



4 σχόλια:

  1. Χρειάζονται πολλές χιλιάδες ευρώ για να ευπρεπιστεί κάπως η πανέμορφη πόλη μας ΙΤΕΑ.πού την έχετε εγκαταλείψει. Δρόμοι , πεζοδρόμια , παρτέρια , είσοδοι και έξοδοι της πόλεως σε κάκιστη κατάσταση και απαράδεκτη εμφάνιση .Φιλοδώρημα οι 37000. Προχειροδουλειές και πασαλείμματα για να μας ρίξετε στάχτη στα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερό επίτευγμα. Το ανακοινώνεται και στα τοπικά ΜΜΕ. Το ανακοίνωσε και ο πολυάσχολος " σκέφτηκα ότι θα αρέσει στην ομάδα". Δε πιστεύω ο δήμος να τον πληρώνει αυτόν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΕΙ ΨΩΡΟΕΡΓΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αραγε ,το κλεισιμο 5 λακουβων θα φερει ψηφους? γιατι με 37000 μονο 5-6 τρυπες βουλωνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή