Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

ΟΤΑΝ Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙΓΟΤΑΝ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ!...

Μεγαλεία

από την εικονική αναπαράσταση της υπερπαραγωγής 
"HEPTAPOLIS - ΤΡΙΛΟΓΙΑ"
Το Όραμα των Δελφών

  Την αποφράδα ημέρα της 4ης Ιουλίου 2022 κατά την οποία είχεν παραδοθεί στις φλόγες ο ιστορικός-παραδοσιακός ελαιώνας Αμφίσσης και εκινδύνευαν η Ιτέα, το Σερνικάκι, η Αγία Ευθυμία, η Μονή του Προφήτου Ηλιού και τόσες άλλες τοποθεσίες εντός του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών, ο Δήμαρχος του Δήμου μας "παζάρευε" την συνεργασία του Δήμου Δελφών με το Σωματείο "ΟΛΥΜΠΟΣ-Παγκόσμιο Πνευματικό Κέντρο", του οποίου σκοπός είναι η "Ανοικοδόμηση Αρχαίας Ελληνικής Πόλης" όπως αναφέρεται στα σχετικά δημοσιεύματα. Και αυτό έγινε προκειμένου (προφανώς), να προσχωρήσει ο Δήμος στο σχήμα του Σωματείου.
Το ίδιο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του Σωματείου αναφέρει :

  "Το Σωματείο, για ηθική και υλική ενίσχυσή του, θα αποταθεί προς κάθε κατεύθυνση, σε πανεθνική παγκόσμια κλίμακα, ζητώντας από κάθε αφανάτιστο, λογικό και αδιάβρωτο πολίτη της Γης, τη συμπαράστασή του για το κτίσιμο της καλλιμάρμαρης Ολυμπιακής πόλης (POLIS)".

  Όλα αυτά έγιναν έπειτα από προσωπικό κάλεσμα του Παύλου Πισσάνου, στο Ζάππειον Μέγαρο στην Αθήνα.



  Δεν πιστεύουμε ότι είναι άξια σχολιασμού η είδηση της συμμετοχής του Δήμου σε αυτή την αρχαιοελληνική ...έξαψη.  Θεωρούμε όμως ότι θα πρέπει να τύγχει και σχολιασμού και προβληματισμού, η εκεί παρουσία του Δημάρχου μας, εκείνην την ημέρα, προκειμένου να προσδώσει με το όνομα του Δήμου μας, κύρος στα επενδυτικά σχέδια ιδιωτών. Ή ακόμη και συμμετοχή στο οικονομικό ζητούμενο του εγχειρήματος.

Μήπως έχουμε "μπερδέψει" τον Άγιο Μηνά, με τον Απόλλωνα;...
 
Παραθέτουμε δυο ιστοσελίδες, με δημοσιεύματα από αυτήν την συνάντηση.  Έως και σκηνοθέτης για το "στήσιμό" της υπήρχε...

https://heptapolis.com

https://aej.gr/2022/07/08/heptapolis-

7 σχόλια:

  1. Μήπως έχουμε μετάλλαξη των γνωστών Μ.Κ.Ο. για συνέχιση του κοινωνικο οικονομικο πολιτικού έργου των μεταπτυχιακών στελεχών....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Ο ΧΡΥΣΟΥΣ ΑΙΩΝ ΤΟΥ ΤΑΓΚΑΛΕΟΥΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλικια ρε; Είστε τελείως γελοιοι και άχρηστοι. Κολομβία 2.0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή σας,ο Δήμαρχος όταν ξεκίνησε η φωτιά βρισκόταν στον δρόμο επιστροφής από Αθήνα το είδα με τα μάτια μου καθώς τον προσπέρασα στον δρόμο. Από την ώρα που έφτασε ήταν συνέχεια στα μέτωπα όπως και όλοι σε αντίθεση με κάποιους άλλους.Συγνώμη για να μην παραξηγηθω δεν τον έχω ψηφίσει αλλά αυτό που αφήνεται να εννοηθεί είναι άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δήμαρχε είσαι για κόψιμο κορδέλας για το στοιχειό της χάρμαινας, το κάστρο , την ναυμαχία της Καρτερίας και το Χάνι της Γραβιάς. Καληνύχτα Παρνασσίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Καλτσή τι τον ήθελαν στην εκδήλωση. Ο άνθρωπος αυτός κατέστρεψε τους Δελφούς και στο τέλος φαλίρισε και ο ίδιος. Είναι η εγγύηση της αποτυχίας .Και μόνο η συμμετοχή του εκεί κάνει αμφίβολη την ενέργεια. Ας προσέχουν ποιους καλούν και ας μαθαίνουν τι έχει προσφέρει ο καθένας στον τόπο και ποιες είναι οι δυνατότητές του. Τον ενημέρωσαν τον Ισίδωρο Κούβελο ότι αυτός λειτουργούσε το ξενοδοχείο από το οποίο έφυγε άρον άρον γιατί είχε τα μαύρα χάλια του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΣΙΑ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΧΛΑΜΜΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΥΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΤΑΓΚΑΛΕΟΥΣ .ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή