Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

ΙΤΕΑ (Μαρίνα) : ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟ-ΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ Rally Acropolis - φωτογραφίες

 "Το ράλλυ των Θεών, στο σπίτι του."


  Υπέροχη ημέρα η σημερινή, ευλογημένη. Μια δροσερή, λαμπρή και με άπνοια ημέρα, με την Ιτέα μας να φιλοξενεί στην Μαρίνα της, τα αυτοκίνητα, τα πληρώματα και τα συνεργεία τους, μαζί με τους ανθρώπους της Οργανωτικής Επιτροπής του "Ράλλυ Ακρόπολις".

  Χαρά Θεού κι απόλαυση το σημερινό θέαμα στην παραλία της πόλεως, με την απόλυτη τάξη από πλευράς οργανώσεως και την ευλαβική τήρηση των κανόνων λειτουργίας του από πλευράς θεατών και παρατηρητών.  Οι οποίοι είχαν καταφθάσει στην Ιτέα μας, από πολλές περιοχές της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδος.  Κοινώς "πλημμύρισε" από ανθρώπους το παραλιακό μέτωπο κι από αυτοκίνητα οι παραπλήσιες οδοί.  Αλλά η "απλωσιά" της πόλεώς μας είναι τόση, ώστε και οι τριπλάσιοι από τους αφιχθέντες να είχαν εμφανισθεί και πάλιν όλοι τους θα χωρούσαν.

  Αστυνομία, Λιμενικό και Πυροσβεστική, ήσαν "επί ποδός" και σε πλήρη συνεργασία, για την ασφαλή και ανεμπόδιστη διεξαγωγή της διαδικασίας, τόσον κατά την άφιξη των αγωνιστικών αυτοκινήτων από τις ειδικές διαδρομές (Βωξίτες & Γραβιά) και την ολιγόλεπτη παραμονή τους εντός της Μαρίνας (σταθμός ελέγχου, ανασυγκροτήσεως και επισκευών), όσον και κατά την αναχώρησή τους, για την συμμετοχή τους στο β' σκέλος των ειδικών διαδρομών.

Την όλη διαδικασία παρακολουθούσαν και κατέγραφαν, τηλεοπτικά και δημοσιογραφικά συνεργεία, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  Έως και 2 ελικόπτερα έκαναν την εμφάνισή τους, μεταφέροντας αυτούς τους ανθρώπους, από την αγωνιστική δράση στην Μαρίνα και το αντίστροφο.

Δημοσιεύουμε φωτογραφίες από το σημερινό μοναδικό θέαμα, στην Μαρίνα της Ιτέας. 


1 σχόλιο: