Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


                                                Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  

ΑΠΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ


Εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ για την ανάδειξη των Προέδρων Δ.Ε.Ε.Π. και ΔΗΜ.Τ.Ο., των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των Συνέδρων, που θα διεξαχθούν πανελλαδικά στις 24 Οκτωβρίου 2021, η παραλαβή των υποψηφιοτήτων για την προεδρία και για τα μέλη Δ.Ε.Ε.Π., για την προεδρία ΔΗΜ.Τ.Ο. καθώς και για τους Συνέδρους θα γίνεται από την ΕΦ.Ε.Ε.Π (εφορευτική επιτροπή) στα γραφεία του ισογείου κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ κατά τις εξής ημέρες και ώρες :


ΤΕΤΑΡΤΗ 29/09/2021 : Από 6.00 μ.μ. έως 8.00 μ.μ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01/10/2021 : Από 6.00 μ.μ. έως 10.00 μ.μ.

( Για την κατάθεση υποψηφιοτήτων την Τετάρτη 29/09 παρακαλείσθε να επικοινωνείτε πρώτα με τον Αν.Πρόεδρο κ, Σταυρόπουλο Νικόλαο)


Εφιστάται η προσοχή στους ενδιαφερόμενους υποψήφιους ότι η κατάθεση της υποψηφιότητας τους, για να είναι αποδεκτή και ισχυρή, θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική εγκύκλιο της Γραμματείας Οργανωτικού, δηλαδή με τα προβλεπόμενα έντυπα και δικαιολογητικά.


Καλό θα ήταν δε για την αποφυγή ενστάσεων και καθυστερήσεων οι υποψήφιοι να αποδεικνύουν την ταμειακή ενημερότητα των μελών που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα τους με τα σχετικά δικαιολογητικά .


Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο της ΕΦ.Ε.Ε.Π. κ.Καραμάνη Δημήτριο στο τηλέφωνο : 6937070563 

και τον Αν. Πρόεδρο Σταυρόπουλο Νικόλαο στο τηλέφωνο 6981799335.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦ. Ε. Ε. Π  Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ

ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2 σχόλια:

  1. Να έχουν λέει ταμειακή ενημερότητα. Πάλι για λεφτά ψάχνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΦΟΥΝΤΑΡΑΝΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ... ΚΟΡΟΪΔΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή