Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

"ΗΝΙΟΧΟΣ ΔΡΟΜΟΣ" : ΗΜΙ-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑ-ΚΙΡΡΑ-ΙΤΕΑ (πρόσκληση εθελοντών & χορηγών)

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε τους φίλους του αθλητισμού ότι ο Σύλλογός μας, έπειτα από μακρά προετοιμασία, διοργανώνει στις 10 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Κυριακή, τον 1ο «Ηνίοχο Δρόμο».

Κεντρικό γεγονός της ημέρας αυτής αποτελεί ο Ημι-Μαραθώνιος «Άμφισσα – Κίρρα – Ιτέα», μια διαδρομή μήκους 21.097 μέτρων, για την οποία έχουμε λάβει επίσημη πιστοποίηση της AIMS (που αναγνωρίζεται από την IAAF). Η εκκίνηση θα δοθεί στην κεντρική πλατεία (Ησαΐα) της Άμφισσας και ο τερματισμός θα είναι στον μώλο της Ιτέας.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και Αγώνας (δρόμου υγείας και δυναμικού βαδίσματος) μήκους 5 χλμ. εντός της πόλης της Άμφισσας. Και για τους δύο αγώνες, αλλά και γενικότερα για το πρόγραμμα της ημέρας, αναλυτικά στοιχεία και χρήσιμες πληροφορίες είναι δημοσιευμένα στο site του αγώνα «https://race.iniohosac.gr».

Για τους αγώνες θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από την νομοθεσία και από τις εγκυκλίους της Γ.Γ.Α. υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και συνεργάτες μας για την μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει μέχρι σήμερα, προσηλωμένοι σ’ αυτόν τον δύσκολο στόχο, καθώς και να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Π.Ε. Φωκίδας), που στηρίζει οικονομικά την προσπάθειά μας, αλλά και τον Δήμο Δελφών (Δημοτικές Ενότητες Άμφισσας και Ιτέας, Κοινότητες Άμφισσας, Ιτέας και Κίρρας), το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας, την Ελληνική Αστυνομία (Α.Δ. Φωκίδας) και το Λιμεναρχείο Ιτέας, που μας περιείχαν την συγκατάθεσή και την στήριξή τους για την διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και πάρα πολλούς ακόμη φορείς, χορηγούς και εθελοντές, που ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για βοήθεια.

Για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα, θα χρειαστούμε πράγματι τη βοήθεια πολλών ανθρώπων και για τον λόγο αυτό απευθύνουμε δημόσιο κάλεσμα σε κάθε φορέα και σύλλογο του τόπου μας, να συνδράμουν την προσπάθειά μας, ιδίως στις διάφορες υποχρεώσεις που προκύπτουν κατά την ημέρα του αγώνα, ώστε αυτός να διεξαχθεί με ασφάλεια και ομαλότητα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

  1. Θανάσης Παναγιωτόπουλος (Πρόεδρος Δ.Σ.)! 6945630101

  2. Αντώνης Ιωάννου (Αντιπρόεδρος Δ.Σ.): 6940146532

  3. Θοδωρής Σταματόπουλος (Γεν. Γραμματέας Δ.Σ.): 6946127900

----------------------------------------------------------------

Άμφισσα, 30 Αυγούστου 2021

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


              Ο Πρόεδρος                                     Ο Γενικός Γραμματέας

Αθανάσιος Ηλ. Παναγιωτόπουλος       Θεόδωρος Ζαφ. Σταματόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου