Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ "Rally Acropolis"

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                ΑΜΦΙΣΣΑ, 01.09.2021

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Α.Δ.Τ.: 75/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίασε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Δελφών για τα μέτρα του Rally Acropolis

Π. Ταγκαλής: «Δηλώνουμε παρών με τις δυνάμεις μας σε ένα μεγάλο αγώνα»


Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την οργάνωση του Rally Acropolis και πιο συγκεκριμένα τη λήψη μέτρων για τη διασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών κατά την πραγματοποίηση των δύο ειδικών διαδρομών που διέρχονται εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου.

Στη σύσκεψη, μετά από πρόσκληση του Δήμου, συμμετείχαν από την Οργανωτική Επιτροπή του Rally οι κ.κ. Πασσαλής και Καζαντζόπουλος ως υπεύθυνος ασφάλειας, οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις λεπτομέρειες του αγώνα και τον προγραμματισμό που έχει γίνει επ’ αυτών από τους διοργανωτές. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στους τομείς Πυρασφάλειας και γενικότερης Ασφάλειας, Καθαριότητας, Προστασίας του Περιβάλλοντος και Επικοινωνίας.

Συμπερασματικά και κατόπιν της τοποθέτησης όλων αποφασίστηκε από την πλευρά του Δήμου:

  • να επιτηρούνται σε 24ωρη βάση, για το χρονικό διάστημα που θα διεξαχθεί το Rally, οι περιοχές των ειδικών διαδρομών με τη συνδρομή και εθελοντών

  • να συμβάλει στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με οχήματα της Πολιτικής Προστασίας και υδροφόρες

  • να υπάρξει μέριμνα για την καθαριότητα με την τοποθέτηση πράσινων και καφέ κάδων στα σημεία όπου θα βρίσκονται θεατές

  • να γίνει εκτενής ενημέρωση των πολιτών τόσο για την προσβασιμότητα όσο και για την ασφάλεια των δοκιμαστικών του αγώνα αλλά και των ειδικών διαδρομών

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ευχαρίστησε καταρχάς για την άρτια οργάνωση του Τομέα Πολιτικής Προστασίας τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Χάρη Αγαπητό, τονίζοντας πως σε όλες τις περιστάσεις έως σήμερα, όπου απαιτήθηκε, ο μηχανισμός λειτούργησε άψογα. « Ο Δήμος μας δηλώνει παρών και σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση που εξασφάλισε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, με Εθνικό και Παγκόσμιο αποτύπωμα», πρόσθεσε ο κ. Ταγκαλής, καταλήγοντας: «Καλούμε τους θεατές να παρακολουθήσουν το Rally, ακολουθώντας αυστηρά τις οδηγίες που θα δοθούν, ώστε όλοι μας να χαρούμε όπως πρέπει αυτό το μεγάλο αγώνα».


Από το Γραφείο Δημάρχου

1 σχόλιο:

  1. Να μας λέγατε και πότε θα γίνει, ειδική διαδρομή, ώρα, θα ταν ποιο χρήσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή