Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ "ΑΛΛΑΞΕΙ" ΤΑ ΦΩΤΑ;... ("γκρίνια" Παναγιωτόπουλου)«ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την υπογραφή της σύμβασης για την αντικατάσταση του συνόλου του οδοφωτισμού του Δήμου μας και την εγκατάσταση εφαρμογών έξυπνης πόλης (wi-fi κ.λπ.).
Κάπου σήμερα με την κανονική πορεία των πραγμάτων το έργο θα είχε ολοκληρωθεί και οι πόλεις και τα χωριά μας θα είχαν αλλάξει εντελώς όψη και λειτουργία.
Το έργο αυτό όμως από το Σεπτέμβριο του 2019 είναι ανεξήγητα και αναιτιολόγητα «παγωμένο» με απόφαση της δημοτικής αρχής, η οποία και έχει γεννήσει τεράστιους κινδύνους για το Δήμο μας, πραγματικούς και νομικούς.

Κανείς δεν μας έχει εξηγήσει το παραμικρό, αν και έχουμε επανειλημμένα και δημόσια ρωτήσει. Μόνο στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 23 Ιανουαρίου 2020 και σε σχετικό ερώτημά μας, ο κ. Ταγκαλής απάντησε ότι «βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με την ανάδοχο σύμπραξη και μέσα στο Φεβρουάριο θα καταλήξουμε».
Ένα έργο το οποίο πέρασε μέσα από τις συμπληγάδες διεθνούς διαγωνισμού, ένα έργο που δεν θα κοστίσει ούτε ένα ευρώ στους δημότες μας (αφού αυτοχρηματοδοτείται), ένα συμβασιοποιημένο έργο κατεξοχήν αναπτυξιακό που θα αναβαθμίσει κατακόρυφα το Δήμο μας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Θέτουμε σήμερα τη δημοτική αρχή προ των ευθυνών της. Κινδυνεύουμε πλέον και το έργο να χάσουμε και τεράστιες αποζημιώσεις να πληρώσουμε.

Υ.Γ. Η πρώτη φωτογραφία είναι από την υπογραφή της σύμβασης στις 8 Απριλίου 2019 και η δεύτερη φωτογραφία είναι από τη σημερινή εικόνα της πόλης της Ζακύνθου (που ολοκλήρωσε πρόσφατα την εγκατάσταση). Έτσι θα ήταν κανονικά σήμερα οι πόλεις και τα χωριά μας. Αυτό είχαμε προγραμματίσει.
-------------------------------------------------------------------
Άμφισσα, 8 Απριλίου 2020
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της
«ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ»
Παναγιωτόπουλος Θανάσης
Αγγελόπουλος Άρης
Αναγνωστάκου Σοφία
Αναγνωστόπουλος Λουκάς
Ανδρεοπούλου Μαίρη
Κυριακίδης Αλέξανδρος
Κώνστα Κρυσταλλία
Μίχος Νεκτάριος
Ραβάνης Δημήτρης
Τσονάκας Θανάσης
Και τα υπόλοιπα στελέχη της δημοτικής παράταξης2 σχόλια:

  1. Επίκουρε το Παναγιωτόπουλο τον είχες "ξεσκίσει" όταν ήταν Δήμαρχος. Πού είναι η "έστω και μια υποτυπώδης" κριτική για τον σημερινό; Έργα συμβασιοποιημένα και δεν προχωράνε. Και το χειρότερο; Τούτοι δεν απαντάνε σε τίποτα. Θα μου πείς είναι μια τακτική κι αυτή από τη πλευρά τους. Θεωρούν οτι ο κόσμος κοιμάται και δεν ενδιαφέρεται. Μάλλον αυτοί κοιμούνται. Όταν ξυπνήσουν βέβαια θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΝΩΣΤΟ ΛΙΓΟΥΡΙ Ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΑΓΚΑΛΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΝΑΝ ΤΣΙΠΟΥΡΑ

      Διαγραφή