Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ, ΟΙ ΒΡΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ. - ΑΝΑΝΕΩΣΗ (διορθωμένη επανάληψη)


Δελτίο Τύπου

Την 14η Μαρτίου πραγματο- ποιήθηκαν εργασίες αποκόλ- λησης του άκρως επικίνδυνου για την ασφάλεια των διερχομένων πολιτών βράχου, που εφάπτονταν επί της δημόσιας εθνικής οδού στην δυτική είσοδο της πόλης των Δελφών και εντός των ορίων του οικισμού. 
Επίσης αποστέλλεται φωτογραφικό υλικό από τις ζημιές που προκλήθηκαν στους αγροτικούς δρόμους της Τ.Κ Δελφών απο την κατάπτωση βράχων στο 2 χλμ της Εθνικής οδού Δελφών - Αραχώβης.

Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδος, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδας, την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας και την εταιρεία IMERYS S.A. για την ουσιαστική συμβολή τους στην προσπάθεια αυτή.

Εκ της Δ.Ε. Δελφών


**********************************

Ορθή επανάληψη
==============

Δήμος Δελφών
Γραφείο Τύπου
Άμφισσα, 15 Μαρτίου 2017
Εργασίες αποκόλλησης βράχων από τη Δ.Ε. Δελφών (Ορθή επανάληψη)
Την 14η Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκόλλησης του άκρως επικίνδυνου για την ασφάλεια των διερχομένων πολιτών βράχου, που εφάπτονταν επί της δημόσιας εθνικής οδού στην δυτική είσοδο της πόλης των Δελφών και εντός των ορίων του οικισμού.
Επίσης, σας έχει αποσταλεί φωτογραφικό υλικό από τις ζημιές που προκλήθηκαν στους αγροτικούς δρόμους της Τ.Κ Δελφών από την πτώση βράχων στο 2 χλμ της Εθνικής οδού Δελφών – Αραχώβης.
Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδος, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδας, την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας και την εταιρεία ΕΛΜΙΝ  για την ουσιαστική συμβολή τους στην προσπάθεια αυτή.
Σημείωση:
Από παραδρομή κι ανθρώπινο λάθος στη χθεσινή  ανακοίνωση διατυπώθηκε εσφαλμένα το όνομα της Εταιρείας που συνέβαλε ουσιαστικά στην περάτωση των εργασιών αυτών. Για την αποκατάσταση της αλήθειας η Δ.Ε. Δελφών τονίζει ότι πρόκειται για την εταιρεία ΕΛΜΙΝ!

3 σχόλια:

  1. Πέστε στον κύριο Αναγνωστόπουλο από τους Δελφούς, ότι οι βράχοι πίπτουν και δεν καταπίπτουν. Η βαρύτητα δεν δημιουργεί κατάπτωση αλλά έλξη με αποτέλεσμα την πτώση. Κατάπτωση έχουν οι αξίες, η ηθική και οι Εγγυητικές. Μας έβγαλε τα μάτια ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δελτία τύπου που βγήκανε για τους Δελφούς, είναι για το βάψιμο ενός τοίχου, για ένα βράχο που έπεσε και για ένα ξεχορτάριασμα.
    Σαν τον Σάλωνα. Άμα βρέχει, άμα βγαίνουνε τα καλικατζούρια κι άμα θέλουνε να πουλήσουνε βιβλία. Άλλο τίποτα ρε παιδιά;
    Ενας Δελφιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά η κατάπτωση έγινε πτώση. Σωστά το διορθώνεται. Αλλά τόση προχειρότητα; Ούτε την "συνδρομήτρια" εταιρεία στο έργο να μην γνωρίζεται;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή