Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ "ΦΩΚΙΚΟΥ" & "ΑΣΤΕΡΑ" : ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (κοινή ανακοίνωση)

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΑΜΦΙΣΣΑΣ (ΑΣ ΦΩΚΙΚΟΥ) & ΙΤΕΑΣ (ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ)
(16 Μαρτίου 2017)
   Συμφωνούμε, χειροκροτούμε και επαινούμε την πρωτοβουλία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των δυο Σωματείων, οι οποίοι με αυτή την κοινή τους ανακοίνωση, τοποθετούν γεγονότα, ιστορία και αθλητισμό, στα ακριβή και πρέποντα πλαίσια και διαστάσεις.
Με μια μικρή όμως παρατήρηση : 
 Δεν θα έπρεπε πρωτίστως, ο πρόεδρος του Φωκικού και προκειμένου να εκτονωθεί τελείως το δημιουργηθέν από τον ίδιον κλίμα αντιπαλότητος ανάμεσα στις δυο πόλεις και στους εκατέρωθεν υποστηρικτές-φιλάθλους των δυο ομάδων, να ζητήσει δημοσίως συγγνώμην για τον χαρακτηρισμό του προς την οικογένεια του Αστέρα Ιτέας, ότι πρόκειται περί “Εγκληματικής Οργανώσεως”;...
Εκτός εάν η “λεπτή” του θέση ως συμβούλου του Δημάρχου όλων μας, δεν του το επιτρέπει. Και τον διαβεβαιώνουμε ότι, ο Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος (ο Δήμαρχος), δεν βάλλεται και δεν κρίνεται από τις δραστηριότητες των Συμβούλων του. Κρίνεται μόνον από τα έργα του. Και οποιαδήποτε προσπάθεια, οποιουδήποτε πεζικάριου της “αυλής” του, να πολιτικοποιήσει τις δικές του αστοχίες, είναι από φαιδρή έως καταδικαστέα. Η Πολιτική είναι για τους πολιτικούς (και όχι για τους παρατρεχάμενους) και ο Αθλητισμός για τους αθλητές (και όχι για τους παραγοντίσκους).

σ.σ. : “Προσωπικές Δηλώσεις” οι οποίες αναρτώνται στο facebook, είναι μόνον για επικοινωνία με τους “φίλους” και δεν αποτελούν σοβαρή και δημόσια τοποθέτηση ενός προέδρου ιστορικού σωματείου. Και ως τέτοιες μόνον είναι δυνατόν να εκληφθούν: Ως "επικοινωνία" με "φίλους".


Συγχαρητήρια στους παλαιμάχους για την ενέργειά τους! Έτσι είναι και έτσι θα γίνει. Και όλοι μας, μαζί σας!

**********************************************
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΑΜΦΙΣΣΑΣ (ΑΣ ΦΩΚΙΚΟΥ) & ΙΤΕΑΣ (ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ)
(16 Μαρτίου 2017)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Άμφισσας(ΑΣ ΦΩΚΙΚΟΥ) & της Ιτέας Φωκίδας(ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ), ενόψει του Αγώνα πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (της Α΄ κατηγορίας Φωκίδας) ,που θα γίνει στις 19 Μαρτίου 2017 (ώρα 3 μ.μ.) στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας μεταξύ των ομάδων του ΑΣ ΦΩΚΙΚΟΥ & του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ , επισημαίνουν ότι :

  • Ο κρίσιμος αυτός αγώνας για την ανάδειξη του πρωταθλητή και την άνοδο του (απευθείας) στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία , πρέπει να έχει τα στοιχεία της υπευθυνότητας, της σοβαρότητας και του αλληλοσεβασμού , τόσο μεταξύ των ομάδων, όσο και μεταξύ των Φιλάθλων τους.

  • Οι ποδοσφαιριστές και των δύο αυτών ιστορικών ομάδων, που θα είναι και οι πρωταγωνιστές αυτού του κορυφαίου αγώνα, πρέπει να είναι προσηλωμένοι στις αθλητικές-αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ,να είναι ψύχραιμοι και να αγωνισθούν στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθε»,τιμώντας και «ιδρώνοντας» (όπως λέει κι΄ο θυμόσοφος λαός) τη φανέλα των ομάδων τους .
  • Οι παράγοντες (και των δύο ομάδων) επιβάλλεται να δείξουν αυτοσυγκράτηση, να κατεβάσουν τους (όποιους) «τόνους» και να βοηθήσουν στην επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα, προστατεύοντας και τις ομάδες τους και γενικότερα το ποδόσφαιρο.
Καλούμε όλους τους συντελεστές αυτού του αγώνα (Ποδοσφαιριστές-διαιτητές-ΕΠΣ-παράγοντες-φιλάθλους) να συμβάλλουν ώστε να απολαύσουμε ένα αγώνα με όμορφο ποδόσφαιρο, χωρίς επεισόδια, χωρίς ακρότητες , χωρίς «παρατράγουδα».
Η βία και κάθε αντιαθλητική ενέργεια δυσφημούν και σκοτώνουν τον Αθλητισμό και περιθωριοποιούν το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ,πέραν των άλλων, ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ και πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ αυτόν τον αγώνα ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ & ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ .


Για τους Παλαίμαχους Άμφισσας                  Για τους Παλαίμαχους Ιτέας
        (ΑΣ ΦΩΚΙΚΟΥ)                                             (ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ)


    Σάββας Γιαννοσπύρος                                     Κώστας Καραγιάννης
1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή