Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ : ΠΕΡΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ...

Άνευ αιδούς

(Δήμαρχοι και "αντιδημαρχάκια", σε περισυλλογή...
Παρνασσός 8-1-2017))

    Το πιο κάτω αναδημοσιευόμενο κείμενο, δεν αυτοχαρακτηρίζεται ούτε ως Ανακοίνωση, ούτε ως Δελτίο Τύπου. Διοχετεύθη στο διαδίκτυο, ως έγγραφο του Δήμου Δελφών, γενικώς και αορίστως, χωρίς τίτλο, χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου και χωρίς το εθνόσημο ή το σήμα του Δήμου. Συνεπώς, υπάρχει η υποψία ότι είναι και πλαστό. Εκτός και εάν ο Δήμαρχος δεν επρόλαβε να κατέλθει εγκαίρως του Παρνασσού από τις εκεί μεγίστης σημασίας επαφές τις οποίες είχε με παγκοσμίου και εγνωσμένου κύρους αυτοδιοικητικές προσωπικότητες, και οι εντολές του για την ενημέρωση των δυστυχούντων υπηκόων του στον Δήμο Δελφών, ήταν προφορικές προς τους εντός της πρωτευούσης εργαζομένους υπαλλήλους του Δήμου.

Εν ολίγοις :
Ο Δήμαρχός μας, μετά από την σχετική, κοπιώδη και πλουραλιστική ενημέρωσή του από τον “μαίτρ” της υψηλής αυτοδιοικητικής ραπτικής και συνάμα Δήμαρχο του Δήμου Μαραθώνος  (‘Ω! δύσμοιρε και αιώνιε Μιλτιάδη...), θα εκδράμει συνοδεία εθελοντών (;) αιρετών στην Λάρισα, προκειμένου να ...φοβερίσει τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, για τις “κακές” ενέργειές του σε βάρος του Νοσοκομείου Αμφίσσης!... Και θα τον "βάλει" στην θέση του...
Ναί, τέτοια πράγματα θα συμβούν από τον Δήμαρχό μας την ερχομένη Πέμπτη 12-1-2017.

Περί του αποσπασθέντος αναισθησιολόγου το αναμενόμενο  “ξέσπασμα” του "αγανακτισμένου" Δημάρχου μας.  Περί αναισθησίας όμως, ουδείς λόγος.

Αλλά περί αυτού θα επανέλθουμε. Θλιβόμενοι μεν για τον “ξεπεσμό” του Δήμου μας, αλλά θα επανέλθουμε.

***********************************

Στην 5η ΥΠΕ Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, Δήμαρχος Δελφών και επικεφαλής παρατάξεων


Άλλη μια πρωτοβουλία στο ευρύτερο πλαίσιο των ενεργειών που έχουν αναληφθεί για την επαναφορά του Γ.Ν. Άμφισσας σε κατάστση ορθής λειτουργίας έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη από τους θεσμικούς εκπροσώπους του νομού.

Πιο συγκεκριμένα, συνάντηση με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Νέστορα Αντωνίου στη Λάρισα το πρωί της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2017 θα έχουν ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Ευ. Κατσαγούνος κι ο Δήμαρχος Δελφών Θαν. Παναγιωτόπουλος, ενώ σε αυτή έχουν κληθεί να παραστούν και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Δελφών.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί απόφαση της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στις 28 Δεκεμβρίου 2016, όπου και συζητήθηκε εκ νέου το ζήτημα αναφορικά με την υπολειτουργία και την υποστελέχωση του Γενικού Νομαρχιακού Άμφισσας, και ειδικότερα την απόφαση της 5ης ΥΠΕ, που μεταφέρει τον αναισθησιολόγο του Νοσοκομείου της Άμφισσας στο αντίστοιχο της Λαμίας.

Υπενθυμίζουμε ότι στη συνεδρίαση του Σώματος αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, η άμεση ανάκληση της απόφασης του διοικητή της 5ης ΥΠΕ για την παράταση απόσπασης του αναισθησιολόγου και η άμεση συνάντηση του Δημάρχου και αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συμβουλίου (καθώς και των λοιπών θεσμικών εκπροσώπων του Νομού Φωκίδας) με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ προκειμένου να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, καθώς εν γένει και τα ζητήματα που άπτονται με την ορθή λειτουργία του νοσοκομείου της Άμφισσας.


Δήμος Δελφών


2 σχόλια:

  1. Δίνανε μάχες για να σώσουν την Άμφισσα και το Δήμο Δελφών από τα χιόνια και τον πάγο!!
    Ζουζου-ν(ο)ιάστηκαν Δημαρχόπουλα και Αντιδημαρχόπουλα!!
    Σήκωσαν και τα μανίκια για να μας αναπτύξουν..
    Συμφωνώ απόλυτα με την επισήμανσή σας για το :"πόση κατάντια θα δούμε ακόμα και πόσο χαμηλά θα πέσουμε;;!!"
    Και μια σημαντική παρατήρηση...Η φωτογραφία δεν είναι τραβηγμένη στις 08-01-2017 ,αλλά στις 07-01-2017 τη μέρα(νύχτα) που έπρεπε να συντονίζουν τις υπηρεσίες του Δήμου και να αλατίζουν τους δρόμους!!
    Οι απόκριες και οι μασκαράδες ήλθαν λίγο νωρίτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή