Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΒΩΞΙΤΕΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ
      ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
 ΕΚΣΚΑΠΤΙΚΩΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ
ΟΔΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ
  ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ
                              
Άμφισσα 24/1/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Το Σωματείο μας συμπαραστέκεται στους συναδέλφους μας, του Επιχειρησιακού Σωματείου στην μεταλλευτική Επιχείρηση «ΕΛΜΙΝ – Βωξίτες» μετά τις εργοδοτικές επιθέσεις απέναντί του και δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας και τη συμπαράστασή μας.
   Η εργοδοσία του πιο πάνω μεταλλείου εντελώς αυθαίρετα, ρυθμίζει τις ζωές των εργαζομένων της, δίνοντας άδειες όποτε αυτή θέλει, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων, ενώ κάθε τόσο καλεί είτε ως διεύθυνση, είτε ως «εργαζόμενοι», το σύνολο του προσωπικού σε συγκεντρώσεις όπου καταφέρεται κατά των συνδικαλιστών και του ίδιου του Σωματείου.
   Θεωρούμε ότι αυτές τις μέρες, που η παραγωγικότητα καλά κρατεί σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του διευθύνοντα συμβούλου, είναι ανεπίτρεπτο να επιβάλλονται συνθήκες εργασίας.   
   Το Σωματείο μας θα δείξει και έμπρακτα, με όποιο νόμιμο τρόπο έχει, την αλληλεγγύη του, απέναντι στους δοκιμαζόμενους συναδέλφους μας.


      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΠΟΝΤΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                                           ΓΛΥΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου