Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

''ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ'' : ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΓΡΟΤΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ


Λαμία 2 Δεκεμβρίου, 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πρόσκληση συμμετοχής στο Φεστιβάλ "Κερνάμε Ελλάδα"Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσει παραγωγούς και επιχειρήσεις της περιφέρειας μας που δραστηριοποιούνται στον Αγροδιατροφικό τομέα να συμμετέχουν δωρεάν στο φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα στην Γλυφάδα. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στις 11,12 & 13 Δεκεμβρίου 2015 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας, όπου παραγωγοί και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα θα έχουν την δυνατότητα να εκθέσουν και διαθέσουν προς πώληση τα εξαιρετικά τους προϊόντα.

Το κόστος συμμετοχής και κατασκευής του περιπτέρου καλύπτεται πλήρως από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού και η συγκεκριμένη δυνατότητα προέκυψε μετά από την ευγενή πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας, την οποία και δημόσια ευχαριστούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη συμμετοχή στο φεστιβάλ μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της διοργάνωσης, κα Μαριάννα Πανταλέων στα τηλέφωνα 2103610265 και 6981313209 ή μέσω email στο info@edpa.grΟ Αντιπεριφερειάρχης

Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής


Γιώργος Κελαϊδίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου