Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΔΕΛΦΩΝ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ο Δήμαρχος ΑΔελφών Αθανίκος Παναγιωτοσέκης, 


καλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σε έκτακτη Συνεδρίαση, την Δευτέρα 30 Φεβρουαρίου 2015, με μοναδικό προς συζήτηση θέμα : 

Ανανέωση αδείας χρήσεως πλαγιάς και καστροπαρυφών στην περιοχή ''Λαρνακοπάτημα'' της πόλεως Αμφιστέας του Δήμου ΑΔελφών.

   Με το θέμα έχει ασχοληθεί το Τοπικό Συμβούλιο της Αμφιστέας μετά από αίτηση της μισθώτριας εταιρείας ''Σου&Βου ΑΕ''.   Η δε απόφασή του, ήταν μη αρμόζουσα με τα δημοκρατικά αισθήματα των εχόντων εξάρτηση από τα ειδικά συμφέροντα της περιοχής.
  Κατόπιν τούτου, το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, καλείται να υποβάλλει τα διαπιστευτήριά του προς την Ανωτέρα του Αρχή, αποκαθιστώντας την τάξη στην διασαλευθείσα από την προηγούμενη απόφαση, εξωχώρια κοινωνία.
  Η αναμενόμενη απόφασή του θα πρέπει να είναι σύμφωνη με την βούληση της επί σειράς ετών χορηγού, προς την οικονομικά δοκιμαζόμενη συμπαθή κατηγορία των ανθρώπων, των οποίων το μέλημα είναι η διαιώνιση της υπάρχουσας καταστάσεως. 
 Εισήγηση για το θέμα, δεν θα υπάρξει.  Μόνον ψηφοφορία.

  Προς αποφυγήν δε οποιουδήποτε πολιτικού ατυχήματος, λόγω γνώσεων ή απειθαρχίας, θα προσμετρηθούν δημοκρατικά, μόνον οι ψήφοι των Συμβούλων των μη εχόντων σχέση (γεωγραφικά) και γνώση (του θέματος).  Δηλαδή οι προερχόμενοι από την Σουβαλογραβιά, την Μαυροστρώμη και την Δεσφινογάλαξα.

Ο Δήμαρχος ΑΔελφών

Αθανίκος Παναγιωτοσέκης

4 σχόλια:

  1. νομιζω οτι στο επώνυμο του δημάρχου υπαρχει και ενα φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τα φορτηγα γιατι στην αμφισσα δε παει πλοιο να περνουν εξω απο το σπιτι του δημαρχου και του αρμοδιου για το περιβαλλον αντι κου καραγιαννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίκουρε
    Αποδίδεις απόλυτα τη πραγματικότητα. Για την αντικειμενικότητα όμως έπρεπε να προσθέσεις και τους συμπολίτες καταπάνω στο προσκήνιο οι οποίοι ανταγωνίσθηκαν επάξια τους παραδοσιακούς ΝΑΙΝΑΙδες των μεγάλων συμφερόντων.
    Ας ελπίσουμε ότι ένα διπλό ψέκασμα με ΣΥΡΙΖΟΦΟΝ κατα της διαπλοκής θα εξαλειφθούν τα μιάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛΟΦΟΝ ειναι το φαρμακο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή