Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Ο ΔΕΣΜΟΣ" - Δελτίον Τύπου

 Ο πρόεδρος του Συλλόγου "Ο Δεσμός", Τεντ Γουόρθ,

προλογίζων στα εγκαίνια της εκθέσεως


                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Πολιτιστικού Ομίλου Ιτέας

« Ο ΔΕΣΜΟΣ»


Την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 εγκαινιάσθηκε η έκθεση ζωγραφικής του συμπολίτη μας Σπύρου Κορωνάκη στο ισόγειο του ακινήτου ιδιοκτησίας Τριαντάφυλλου Κονιάκου στην Πλατεία Αγκάλης στην Ιτέα.

Η έκθεση διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Όμιλο Ιτέας « Ο ΔΕΣΜΟΣ» και διήρκησε μέχρι την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμούς, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας κ. Γεώργιος Δελμούζος, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ιτέας κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης καθώς και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας κα Μαίρη Καπαρέλη.  Όλοι τους δε τόνισαν, την σημαντική συμβολή του Συλλόγου μας, στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Ιτέας και της ευρύτερης περιοχής μας, εξαίροντας τόσον το Δ.Σ., όσον και τον εκθέτοντα τα έργα του καλλιτέχνη.

Στο έργο του ερασιτέχνη ζωγράφου αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Τέντ Γουώρθ, κάνοντας λόγο για την έμπνευση, τα χρώματα, το φως και τις επιρροές του, που απεικονίζονται στις όμορφες δημιουργίες του.

Τους καλεσμένους και τους παρευρισκομένους στην τελετή εγκαινίων, ευχαρίστησε ο Σπύρος Κορωνάκης, κάνοντας ειδική αναφορά στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, για την προσπάθεια η οποία έγινε στο να διοργανωθεί αυτή η έκθεση των έργων του. Ο οποίος Σύλλογός μας, ακόμα και σε τούτες τις δύσκολες εποχές στέκεται πάντα αρωγός στην ανάδειξη τέτοιων πολιτιστικών γεγονότων του τόπου μας.

Την βραδιά των εγκαινίων ομόρφυνε μουσικά, ο Θανάσης Κατσουλιέρης με την κιθάρα του.


ΤΟ Δ.Σ του Ομίλου « Ο ΔΕΣΜΟΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου