Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ : ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, Ε65 (διαγώνιος), ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΙΤΕΑΣ

Λεωφόρος Ηρώων (σχεδόν καθημερινά)

  Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τρίτη 26η Ιανουαρίου 2021.  Η πρώτη αφορά τον προϋπολογισμό του Δήμου για το 2021 και η δευτέρα, την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για 17 (δέκα επτά) θέματα, τα περισσότερα των οποίων είναι διαδικαστικά.

  Βεβαίως, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι, υπάρχει και ένα θέμα το οποίο αφορά την Ιτέα (13ον), το οποίο εισάγεται προς συζήτηση από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και ως εισηγητής του αναγράφεται ο (Αμφισσέας) αντιδήμαρχος Νικ. Λουπάκος.  Αντικείμενο του θέματος είναι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί των οδών, οι οποίες περιβάλλουν την Πλατεία Ηρώων.

  Το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητος Ιτέας, κατά την συνεδρίασή του στις 24 Σεπτεμβρίου 2019, συζήτησε το πρόβλημα της σταθμεύσεως βαρέων οχημάτων (Φορτηγά και Λεωφορεία) σε οδούς πέριξ της Πλατείας Ηρώων.  Η ομόφωνη απόφαση για την απομάκρυνση όλων αυτών των οχημάτων (άνω των 3,5 τόνων) καθώς επίσης και για την απαγόρευση της σταθμεύσεώς των, με τοποθέτηση πινακίδων επί των εν λόγω οδών, εστάλη στην Επιτροπή Ποιότητος Ζωής με το υπ' αρ. 8655/26-5-2020 έγγραφο της Κοινότητος (δηλαδή μετά από 8 μήνες).  Η δε Επιτροπή, αποφάσισε να εισαγάγει την γνωμοδότηση του Τ.Σ. Ιτέας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, με απόφασή της στις 8-12-2020 (δηλαδή μετά από 7 μήνες).  Και φθάνουμε στις 26-1-2021, οπότε και θα συζητηθεί το θέμα.  

Σε 5 μήνες, συμπληρώνεται διετία!...   Καλλικράτης! 

*************************************  

Η συνεδρίαση για τον Προϋπολογισμό του έτους 2021


***********************************

Η ημερήσια διάταξη της τακτικής συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου