Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΔΡΕΚΑ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ

 

                        Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι, με ομολογουμένως συγκινητικό τρόπο και τιμώντας τον εκλιπόντα, συμμετείχατε στη βαθιά λύπη μας και συμπαρασταθήκατε στο πένθος μας για την απώλεια του αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα και Παππού,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Κ. ΜΑΝΔΡΕΚΑ

πρ. Προέδρου και Δημάρχου του Δήμου Ιτέας, Νομαρχιακού Συμβούλου της Ν.Α Φωκίδας, Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Ν.Α Φωκίδας και Πολιτευτή του Νομού.

Ειδικότερα, Ευχαριστούμε θερμά

τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φωκίδας, κ. Θεόκτιστο, καθώς και τους Πατέρες, κ. Νικόλαο Καραγιάννη, κ. Νεκτάριο Καλύβα, κ. Ηλία Ζαφείρη, κ. Βασίλειο Βλάση και κ. Αντώνιο Κασελάκη.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο του Δήμου Δελφών, κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών για την έκδοση Ψηφίσματος, προκειμένου να αποδοθούν Τιμές στον εκλιπόντα. Ευχαριστούμε, επίσης, τον Πρόεδρο, κ. Ιωάννη Λύτρα, και όλους τους Συμβούλους του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας για την έκδοση Ψηφίσματος, προκειμένου να αποδοθούν Τιμές στον εκλιπόντα, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Ιτέας, κ. Γεώργιο Τσατσαρώνη, για το Συλλυπητήριο Μήνυμά του. Στο σημείο αυτό, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε, δημόσια, και τον τ. Δήμαρχο Δελφών, κ. Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο και τον τ. Αντιδήμαρχο Ιτέας, κ. Λουκά Αναγνωστόπουλο, για την βούληση και τη σχετική Εισήγησή τους, καθώς και τα μέλη του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών, που, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 408/2018 Απόφασης τους, αποφάσισαν και βράβευσαν σε ειδική τελετή, εν ζωή, τον ήδη εκλιπόντα, τόσο για την μεγάλη του προσφορά στην πόλη της Ιτέας, όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Φωκίδας και ευρύτερα. Ευχαριστούμε, εξάλλου, τον Βουλευτή Φωκίδας, κ. Ι. Μπούγα, τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, κ. Γ. Δελμούζο, τον Δήμαρχο Δελφών, κ. Π. Ταγκαλή, τον Δήμαρχο Δωρίδας, κ. Γ. Καπεντζώνη, τον πρ. Δήμαρχο Άμφισσας και Νομάρχη Φωκίδας, κ. Ν. Φουσέκη, όλους τους πρώην Δημάρχους Ιτέας, κ. Αρ. Παπαλάιο, κ. Ηλ. Καστρίτη και κ. Ν. Εμμανουήλ, τον τ. Δήμαρχο Δελφών, κ. Αθ. Παναγιωτόπουλο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Φωκίδας, κ. Δρόσο Παρασκευά, καθώς και τους τ. Περιφερειακούς Συμβούλους Φωκίδας, κα Πέγκυ Αραβαντινού και κ. Χαρ. Κατσαρό, τον πρ. Βουλευτή Πειραιά, κ. Πέτρο Μαντούβαλο, όλους τους ενενεργεία και πρώην Αντιδημάρχους, όλους τους νυν και πρώην Προέδρους και Συμβούλους της Ιτέας και των λοιπών πόλεων, και όλους τους νυν και πρώην Αυτοδιοικητικούς της Φωκίδας, οι οποίοι παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό, την πρ. Δήμαρχο Άμφισσας και Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, κα Γιώτα Γαζή, την πρ. Βουλευτή Φωκίδας, κα Αφροδίτη Παπαθανάση, τον πρ. Δήμαρχο Άμφισσας, κ. Ασημάκη Ασημακόπουλο, τον τ. Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, κ. Ευαγ. Κατσαγούνο, και τον πρ. Υποδιοικητή του ΙΚΑ, κ. Κων. Παπαθανασίου, για τα συλλυπητήρια μηνύματά τους.

Ευχαριστούμε θερμά, αυτούς που εκφώνησαν Επικηδείους λόγους μετά το πέρας της εξόδιας ακολουθίας. Ευχαριστούμε, ιδιαίτερα, τον πρ. Δήμαρχο Ιτέας, κ. Αριστείδη Παπαλάιο, το Δ.Σ και, προσωπικά, την Γραμματέα του Συλλόγου Συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας Φωκίδας, κα Λένα Μαυραειδή, τον πρ. Πρόεδρο του Τ.Σ Ιτέας, κ. Τεντ Γοωρθ, την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Άμφισσας, κα Σταυρούλα Πίττα, το Δ.Σ και τα στελέχη της Κινητής Ψυχιατρικής Μονάδας Φωκίδας «Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος» και, προσωπικά, την Πρόεδρο αυτού, κα Αθηνά Φραγκούλη, τον Γεν. Διευθυντή του ΟΑΚΑ, κ. Κων. Χαλιορή, τον κ. Ευθύμιο Αλεξανδρή, τον κ. Σπύρο Κυριάκη, Πρόεδρο του Συλλόγου «Αγιοευθυμιωτών», τον κ. Ευάγγελο Παπούλια, τη ΝΟΔΕ Φωκίδας και, προσωπικά, τον Πρόεδρό της κ. Δ. Τζήμα. Επίσης, Ευχαριστούμε τον κ. Γεώργιο Ξηρομάμο, Πρόεδρο της Δημ.το Δωρίδας καθώς και τον κ. Αργύρη Δεδούση, Πρόεδρο της Δη.μτο Δελφών, την Πρόεδρο του Παραρτήματος Φωκίδας της Αντικαρκινικής Εταιρίας, κα Γ. Καπαρέλη-Καπούρου, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ιτέας «ο Πελεκάνος» καθώς και τα Αθλητικά Σωματεία «Αστέρας Ιτέας» και «Ναυτικός Όμιλος Ιτέας». Ευχαριστούμε πολύ τις Τοπικές Εφημερίδες «η Ώρα της Φωκίδας», «Αγών της Ιτέας» και «Εν Δελφοίς» καθώς και τα τοπικά sites και blogs για τα αφιερώματα και τα συγκινητικά λόγια που δημοσίευσαν για τον εκλιπόντα.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους, όσοι κατέθεσαν στεφάνια στη σορό του εκλιπόντος αλλά και διέθεσαν χρηματικά ποσά ως δωρεές στη μνήμη του Παναγιώτη Κ. Μανδρέκα.

Τέλος, Ευχαριστούμε, από τα βάθη της καρδιάς μας, όλους, εσάς, τους συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και συμπολίτες μας, που συρρεύσατε στην εξόδιο τελετή για να πείτε το τελευταίο «αντίο» στον εκλιπόντα και να συμπαρασταθείτε στην οικογένειά μας, αλλά, και όλους εσάς - και είστε πάρα πολλοί – που, όλες αυτές τις ημέρες, μάς απευθύνατε και συνεχίζετε να μάς απευθύνετε μηνύματα και επιστολές με, πραγματικά, συγκινητικό περιεχόμενο και λόγια καρδιάς, με τα οποία καταθέτετε ο καθένας την προσωπική σας εμπειρία από τον Παναγιώτη Μανδρέκα, ενώ, ταυτόχρονα, εκφράζετε την αγάπη και τον σεβασμό σας για αυτόν, καταδεικνύοντας, με τον πιο απόλυτο τρόπο, το μεγαλείο της προσφοράς, της προσωπικότητας, της ψυχής και της λεβεντιάς του πολυαγαπημένου μας Ανθρώπου, για τον οποίο, πάντα, θα είμαστε περήφανοι και θα αισθανόμαστε ευγνώμονες και τυχεροί, που υπήρξε Σύζυγος, Πατέρας και Παππούς μας.


Η σύζυγος

Μίνα


Τα παιδιά

Κωνσταντίνος & Σμαράγδα

Ασπασία & Νικόλαος


Τα εγγόνια

Παναγιώτης & Φίλιππος

*****************************************************

Μ Ν Η Μ Ο Σ Υ Ν Ο


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Κ. ΜΑΝΔΡΕΚΑ

π. Δημάρχου Ιτέας

π. Προέδρου Νομαρχιακού Συμβ. 

Ν.Α Φωκίδας



Την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020, μετά τη θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό «Μεταμορφώσεως του Σωτήρος» Ιτέας, θα τελεστεί το 40νθήμερο Μνημόσυνο.

Προσκαλούμε να παραστούν στο ανωτέρω Μνημόσυνο όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του και να ενώσουν την προσευχή τους με τη δική μας για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα και Παππού.

Η σύζυγος

Μίνα


Τα παιδιά

Κωνσταντίνος & Σμαράγδα

Ασπασία & Νικόλαος


Τα εγγόνια

Παναγιώτης & Φίλιππος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου