Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΚΗΠΑΡΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΗΡΩΩΝ : ΑΝΘΙΖΟΥΝ!...

Προετοιμασία, Φροντίδα, Καλλωπισμός. 

   Από εχθές άρχισαν οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας της Δημοτικής μας Ενότητος, να τοποθετούν-εμφυτεύουν στα κηπάρια της Ηρώων, τα μόλις αφιχθέντα σε μικρές γλάστρες άνθη.  Όλες οι προηγούμενες εργασίες είχαν περαιωθεί και ήταν η σειρά της τοποθετήσεως των μικρών ανθοφόρων φυτών, με αποτέλεσμα, να αρχίζει να διαμορφώνεται μια όμορφη εικόνα για την πιό "ένδοξη" οδό της πόλεώς μας.
  Η τοποθέτηση του χλοοτάπητα ήταν επιτυχής (χωρίς ξηρασία και απώλειες), το σύστημα αυτομάτου ποτίσματος λειτουργεί κανονικά, έχει γίνει η αντικατάσταση των λαμπτήρων στους φανοστάτες (με LED) και τα τσιμεντένια πλαϊνά κράσπεδα έχουν καθαρισθεί και ήδη βάφονται.  Σειρά είχε λοιπόν, η τοποθέτηση των μικρών θάμνων και των ανθέων, στην μέση των κηπαρίων.
  Σήμερα, μαζί με την εμφύτευση, γινόταν και η λίπανσή τους (όπως πάντα "παρών" ο Καστανόπουλος), προκειμένου να μην υπάρχει "καιρός για χάσιμο" για την ανάπτυξη των ριζών τους, μέσα στο νέο γήινο περιβάλλον τους.

  Ελπίζουμε και ευχόμεθα να "πιάσουν" όλα.  Και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αναμενόμενα "στολίδια" της Ηρώων, να δημιουργήσουν μια όμορφη εικόνα για αυτήν την γειτονιά της Ιτέας μας.
Αναμένουμε.








1 σχόλιο: