Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΓΙΑ ΤΗΝ (εχθεσινή) ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ


                Ο Διαμαντής...

   Ένα μικρό ερπετό, ήταν ικανό να θέσει εκτός λειτουργίας τον έναν εκ των δύο μετασχηματιστών του σταθμού της Δ.Ε.Δ.Η.Ε. στο Σερνικάκι.  Από τον οποίο σταθμό ως είναι γνωστόν, ηλεκτροδοτείται το σύνολο των Κοινοτήτων της ευρύτερης περιοχής μας.
  Εχθές το βράδυ λοιπόν και ώρα 22:40', η πόλη της Ιτέας εβυθίσθη για 1ώρα και 20', στο απόλυτο σκοτάδι.  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το αυτό εσυνέβη στο Χρισσό, στην Άμφισσα και σε μερικές ακόμη γειτονικές μας Κοινότητες εντός των ορίων του Δήμου Δελφών.
  Ενώ η σχεδόν ακαριαία αντίδραση των ανθρώπων της Δ.Ε.Δ.Η.Ε. (οι οποίοι απεκατέστησαν πολύ σύντομα την βλάβη στον σταθμό Σερνικακίου), εβοήθησε στην γρήγορη επαναφορά της ομαλής ηλεκτροδοτήσεως σε όλες τις Κοινότητες, εκτός όμως ενός μεγάλου τμήματος της Ιτέας.  Και αυτό διότι, σύμφωνα πάντα με την Δ.Ε.Δ.Η.Ε., υπήρξε και ταυτόχρονη πτώση ενός μετασχηματιστού στην πόλη μας, η οποία όμως αντιμετωπίσθη επιτυχώς, αμέσως μετά από την επαναφορά σε λειτουργία του σταθμού Σερνικακίου.
Η πλήρης ηλεκτροδότηση της Ιτέας, επετεύχθη στις 24:00' ακριβώς.

  Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι, το προσωπικό της Δ.Ε.Δ.Η.Ε., έχει χρησιμοποιήσει διάφορα μέσα, τεχνάσματα και μικροκατασκευές, τα οποία σκοπόν έχουν, να εμποδίσουν την επαφή μικρών ζώων με τις ηλεκτρο-μηχανολογικές εγκαταστάσεις του εν λόγω σταθμού.  Και παρ' όλα ταύτα, ο εχθεσινός ...περίεργος έρπων επισκέπτης του σταθμού, κατάφερε να υπερκεράσει τα εμπόδια και να γίνει ...ψητός!


3 σχόλια:

  1. καραντιναμένος όφις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η απογευματινη διακοπη ρευματος το απογευμα στην Ιτεα τι ηταν βοας η κροταλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΤΙ ΗΤΑΝ;ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧ ΝΕΣ;ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή