Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΜΑΤΑΙΩΣΗ (λόγω κορωνοϊού) ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΕΛΦΩΝ "Το Λάλον Ύδωρ"


ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ            ΑΜΦΙΣΣΑ, 03.06.2020
ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ
«ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΛΦΩΝ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ματαίωση διοργάνωσης 3ου Φεστιβάλ Δελφών 
«Το Λάλον Ύδωρ» 2020

Εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, η ανθρωπότητα σε ολόκληρο τον κόσμο εισέρχεται σήμερα σε μια νέα περίοδο, την έκβαση της οποίας κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να προσδιορίσει.


Αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση, το υγειονομικό πρωτόκολλο των μέτρων προστασίας από την ασθένεια, καθώς και οι ακυρώσεις μεγάλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, μας οδηγεί στην απόφαση να ματαιώσουμε τη διοργάνωση του 3ου Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» 2020, το οποίο υπό ευνοϊκές συνθήκες θα ξεκινούσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 15 Ιουνίου.

Για λόγους υγειονομικής ασφάλειας δεν θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δελφών 2020. Με δεδομένο πως οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ πραγματοποιούνται σε φυσικούς χώρους μικρής χωρητικότητας, δεν είναι δυνατόν η διοργάνωση να πληροί το υγειονομικό πρωτόκολλο των μέτρων προστασίας για τους καλλιτέχνες, τους εργαζόμενους και τους θεατές.

Ευχόμαστε κι ελπίζουμε να ξεπεράσουμε σύντομα αυτή τη ζοφερή κατάσταση και να σχεδιάσουμε το επόμενο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» για το 2021.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής                             Ο Πρόεδρος Δ.Σ. 
του Φεστιβάλ Δελφών                                    του Δικτύου Δελφών


Δημήτρης Μαραμής                                      Νικόλαος Κατσικούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου