Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ Α' ΕΣΚΑΣΕ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΑ STEREABASKET AWARDS 2020!
(ψηφίζετε και από εδώ)
(πηγή : gsiteas.gr & stereabasket.gr)
Για τέταρτη χρονιά έφτασε η δική σας ώρα, για να αναδείξετε και να επιλέξετε τους καλύτερους-δημοφιλέστερους, μέσα από το διαγωνισμό των Stereabasket Awards 2020!  Η αγωνιστική σεζόν μπορεί να μην ολοκληρώθηκε στο 100% λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά στις κατηγορίες που η σεζόν κύλησε σε ένα ποσοστό πάνω από το 75% μπορούμε να επιλέξουμε τους καλύτερους-δημοφιλέστερους και κάπως έτσι ξεκινάμε σήμερα με το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ!
Η περσινή διεξαγωγή της ψηφοφορίας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία όπως άλλωστε και η γιορτή και η απονομή των βραβείων με την παρουσία μεταξύ άλλων των Κώστα Τσαρτσαρή, Δημήτρη Παπανικολάου, Σπύρου Γκόντα, της Εθνικής Ελλάδας Κωφών Γυναικών, του Δημήτρη Καρύδα και πολλών ακόμα προσκεκλημένων! Τα Stereabasket Awards έχουν γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, έχοντας την τιμή να έχουμε φιλοξενήσει μεταξύ άλλων τους Παναγιώτη Γιαννάκη, Γιάννη Ιωαννίδη, Βασίλη Σκουντή, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Αντώνη Φώτση!
Και φέτος, η κάθε ψηφοφορία χωρίστηκε σε δύο μέρη. Το πρώτο αφορά την ψήφο του κοινού μέσα από τις λίστες των Stereabasket Awards. Το δεύτερο σκέλος αφορά την ψήφο παικτών, παραγόντων και προπονητών από τις ομάδες των εκάστοτε κατηγοριών ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο αντιπροσωπευτικό. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν, η ψήφος του κοινού μετράει στο 50% και η ψήφος των επιλεγμένων μελών των ομάδων στο υπόλοιπο 50%.
Αν για παράδειγμα, ένας παίκτης πάρει 50% από το κοινό και 30% από τους προπονητές το συγκεντρωτικό του αποτέλεσμα θα είναι 40%.
Παίκτες-προπονητές-παράγοντες ομάδων θα ψηφίσουν ξεχωριστά μέσω e-mail και το αποτέλεσμα της δικής τους ψηφοφορίας θα είναι συγκεντρωτικό.
Η επιλογή των διαγωνιζόμενων έγινε μέσω του stereabasket.gr σε συνεργασία με εκπροσώπους ομάδων. Σε κάθε κατηγορία υπάρχει η επιλογή ”άλλος παίκτης” σε περίπτωση που θέλετε να επιλέξετε έναν άλλο διαγωνιζόμενο.
Stereabasket Αwards (α’ μέρος-Α’ ΕΣΚΑΣΕ)
Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα, με το πρώτο μέρος του διαγωνισμού που θα διαρκέσει από 12-18 Ιουνίου και αφορά την Α’ ΕΣΚΑΣΕ.
Στις φόρμες ψηφοφορίας  μπορείτε να επιλέξετε τους καλύτερους στις εξής κατηγορίες (με κόκκινο χρώμα παραθέτουμε τις υποψηφιότητες από τον Γ.Σ. Ιτέας):
  • ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ Α’ ΕΣΚΑΣΕ (1-2 ψήφοι)  (Υποψηφιότητα για τον Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ)
  • ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (1-2 ψήφοι)     ( Χρ. Μωραΐτης)
  • ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Α’ ΕΣΚΑΣΕ
  • ΓΚΑΡΝΤ (1-3 ψήφοι)    ( Αγγελόπουλος Αναστάσιος και Μπαντελάς Κωνσταντίνος)
  • ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ (1-3 ψήφοι)  ( Δημητρίου Δήμος και Σταύρου Κωνσταντίνος)
  • ΣΕΝΤΕΡ (1-2 ψήφοι)   (Γεωργαντάς Ιωάννης)
  • MVP A’ ΕΣΚΑΣΕ (από το σύνολο των ψήφων)
  • RISING STAR (1-3 ψήφοι)- (Δημητρίου Δήμος)-(ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ & M.V.P) 

Μεταβείτε στον παρατιθέμενο σύνδεσμο για να ψηφίσετε



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου