Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΔΕΛΦΩΝ


Άμφισσα, 28.06.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία διεξήχθη χθες, στον αύλειο χώρο του Μουσείου Δελφών, η εκδήλωση που οργάνωσαν ο Βουλευτής Φωκίδας με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φωκίδας, με θέμα: «Η επόμενη μέρα του Ελληνικού Τουρισμού», με κεντρικούς ομιλητές τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Εμμανουήλ Κόνσολα και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος κ. Νικόλαο Κελαϊδίτη.
Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στο πλέγμα των υποστηρικτικών μέτρων της Κυβέρνησης για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις, στο χρονοδιάγραμμα επανεκκίνησης του Τουρισμού και στις προοπτικές του κλάδου. Τα προβλήματα των τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων, αλλά και ευρύτερα των εξαρτώμενων από τον τουρισμό επιχειρήσεων ανέπτυξε ο κ. Κελαϊδίτης.
Σύντομες παρεμβάσεις πραγματοποίησαν ο Βουλευτής Φωκίδας κ. Ιωάννης Μπούγας, η Προϊσταμένη της ΕΦΑ Φωκίδας κα Αθανασία Ψάλτη, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Βασίλης Αυγερινός, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κ. Γεώργιος Δελμούζος, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ο Δήμαρχος Αράχωβας κ. Ιωάννης Σταθάς και ο Υπεύθυνος Τουρισμού του Δήμου Δωρίδας κ. Δήμος Ταράτσας. Ακολούθησε η διατύπωση ερωτήσεων των παρευρισκομένων, στις οποίες απάντησαν οι ομιλητές.
Στην εκδήλωση, η οποία μεταδόθηκε και ζωντανά μέσω διαδικτύου, συμμετείχε με φυσική παρουσία και με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας για τη δημόσια υγεία ο μέγιστος αριθμός, με βάση την επιφάνεια του χώρου, ενδιαφερομένων και απασχολούμενων με τον τουρισμό στη Φωκίδα.
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο Υφυπουργός κ. Κόνσολας ξεναγήθηκε στο Μουσείο από την κα Αθανασία Ψάλτη, την οποία θερμώς ευχαριστούμε για την διάθεση του χώρου, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Β.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ
 ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΜΠΟΥΓΑΣ                     ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

3 σχόλια:

  1. και τι βγηκε τελικα απο ολη αυτη την ιστορια ??
    τα ειπανε και τα πηρε ο αερας !! του χρονου παλι τα ιδια θα λενε...και αυτοι ζησανε καλα και μεις ακομα καλυτερα !!
    και το αποτελεσμα ειναι ο τουρισμος στην φωκιδα να πηγαινει
    απο το κακο στο χειροτερο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί κάποιος να μας πει τι ειπώθηκε ;
    Έχουμε τις ομιλίες σε καποια πρακτικά κλπ ή φρούδες ελπίδες πάλι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που δίνουν και ξαναδίνουν στα λόγια εκατομμύρια για τις τουριστικές επιχειρήσεις χωρίς να έχουν δώσει δεκάρα,
    Αυτοί που δεν κατανοούν ότι ο τουρισμός ιδιαίτερα στη Φωκίδα έχει άμεση ανάγκη έργων υποδομής,
    δεν ξεγελάνε κανένα με αυτές τις υποτονικές συγκεντρώσεις των ανούσιων μονολόγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή