Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ Δ.Ε.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - Τ.Δ. ΦΩΚΙΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την 4 Φεβρουαρίου 2020 η Τοπικής μας Διοίκηση με την παρουσία του προέδρου του Εθνικού Τμήματος κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα μελών και φίλων ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Σιλουανός Λάμπρου, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας, εκπρόσωπος του Μητροπολίτου κ.κ. Θεόκτιστου ευλόγησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Τοπική μας Διοίκηση στο πλαίσιο της αναγνώρισης και της πολύτιμης συμβολής στο έργο της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία αποτελεί ύψιστη απόδειξης αγάπης και αλληλεγγύης για τον άνθρωπο, προχώρησε στην τιμητική βράβευση μελών μας δωρητών αίματος, αναδεικνύοντας έτσι το ανθρώπινο πρόσωπο και τον κοινωνικό χαρακτήρα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Επιπλέον, βραβεύτηκαν και τα τέκνα μελών μας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία και την τιμή που μας έκαναν να παραβρεθούν στην εκδήλωσή μας τον πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη, τον πρόεδρο του Σ.Ε.Α. Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δημήτριο, τον πρόεδρο του Σ.Ε.Α. Ιτέας «Ο Πελεκάνος» κ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ Κωνσταντίνο, το μέλος μας και Αντιδήμαρχο Δελφών κ. ΛΟΥΠΑΚΟ Νικόλαο και το μέλος μας και Περιφερειακό Σύμβουλο κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ Δρόσο.  
Παρόντες, επίσης, στην εκδήλωση ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Φωκίδας κ. ΚΑΤΣΙΑΜΠΑΣ Παναγιώτης , ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΧΟΛΕΒΑΣ Αθανάσιος,  ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Γεώργιος και ο πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ. Ν. Φωκίδας κ. ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος με μέλη του Δ.Σ..

Η τυχερή του φλουριού παρέλαβε μία διανυκτέρευση στον ξενώνα «Guesthouse Alexandra» στον Επτάλοφο (Αγόριανη) Φωκίδας με διατροφή στην ταβέρνα τα «Πλατάνια» και καλυμμένα τα έξοδα κίνησης από το πρατήριο «AEGEAN» στην Άμφισσα και από τον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος ένα πορτοφόλι της Δ.Ε.Α..


Servo  Per  Amikeco
(Υπηρετώ διά της Φιλίας)

                                            Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο    
Ο  Πρόεδρος                                Ο Γενικός Γραμματέας
           Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ                      Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου