Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ Η (ολόδροση) "ΙΤΙΑ" - φωτογραφίες

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

    Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε στο "Κυριακοπούλειο" ο νέος Πολιτιστικός Σύλλογος της Ιτέας, με τον διακριτικό τίτλο "Ιτιά", η πρώτη Διοίκηση του οποίου, παρουσίασε σε όσους παρευρέθησαν  στην συγκέντρωση, το σκεπτικό της ιδρύσεως και τους σκοπούς του Σωματείου.
   Παρόντες δε σε αυτήν την ελπιδοφόρα για την πόλη και την περιοχή μας έναρξη της ζωής αυτού του νέου κυττάρου πολιτισμού, ήσαν αρκετοί απερχόμενοι και νεοεκλεγέντες αυτοδιοικητικοί της Δ.Ε., του Δήμου Δελφών και της Περιφερείας, καθώς επίσης και ο νέος βουλευτής του Νομού μας κος Ιωάννης Μπούγας.


  Πέραν των δηλώσεων από μικροφώνου των προέδρου και αντιπροέδρου της "Ιτιάς", για τους προβληματισμούς των ιδρυτών του Σωματείου, για τις προθέσεις τους γύρω από την προβολή και την πολιτιστική αναβάθμιση της περιοχής μας και για την συνεργασία τους με άλλους Συλλόγους, το ξεχωριστό κατά την γνώμη μας, χαρακτηριστικό αυτής νεοσύστατης ομάδας ανθρώπων, είναι το νεαρόν της ηλικίας τους, τόσον για τα μέλη του Δ.Σ., όσον και για τα απλά μέλη του Συλλόγου.  Και αυτό σημαίνει ένα και μοναδικό πράγμα : την αγάπη τους για την Ιτέα και την περιοχή μας και την θέλησή τους να παραμείνουν εδώ σε αυτόν τον πανέμορφο, μοναδικό αλλά καθημαγμένο τόπο.

  Ετελέσθη αγιασμός από τρείς ιερωμένους (Ιτέας - Κίρρας), προσεφέρθησαν αναψυκτικά για την "καλή αρχή" και η συγκέντρωση έληξε με ικανοποιητικό αριθμό εγγραφών, νέων μελών.

  Εμείς, συγχαίρουμε όσους ασχολήθηκαν με την ίδρυση του Σωματείου και ευχόμεθα γρήγορη και ικανοποιητική ευόδωση των επιδιώξεών του, για το καλό της Ιτέας μας, της Κίρρας και ολοκλήρου της περιοχής μας.

Παραθέτουμε την σύνθεση του πρώτου Δ.Σ. του Συλλόγου "Ιτιά" :

Γεωργαντάς Ιωάνης              : Πρόεδρος
Πετσάβας Ιωάννης                : Αντιπρόεδρος
Ηλιοπούλου ΤριανταφυλλιάΓραμματέας
Παπουτσή Παναγιώτα          : Ταμίας
Καραδήμας Αθανάσιος         : Μέλος
Εμμανουήλ Γεώργιος            : Μέλος
Καϊμάρας Κωνσταντίνος      : Μέλος

e-mail : itia2019@hotmail.com

*************************************

1 σχόλιο: