Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟ.Δ.Ε. ΦΩΚΙΔΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμφισσα 08.07.2019
Φίλες και φίλοι,
Κατά τις χθεσινές εθνικές εκλογές, η Νέα Δημοκρατία κατέγραψε πανελλαδικά το ποσοστό του 39,85% και σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση με προοπτική τετραετίας.
Στο νομό μας, η παράταξή μας κατέγραψε ποσοστό της τάξης του 44,73% και εξελέγη Βουλευτής Φωκίδος ο κ. Ιωάννης Μπούγας.

Ως Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Φωκίδας συγχαίρουμε τον νεοεκλεγέντα Βουλευτή μας, κ. Ιωάννη Μπούγα και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.
Επίσης συγχαίρουμε τους πολιτευτές μας κ. Παναγιώτη Ευσταθίου και κ. Ασπασία Μανδρέκα, για τον καλό τους αγώνα, καθώς και τους πολιτευτές όλων των παρατάξεων στο νομό μας.

Άξιοι συγχαρητηρίων και ευχαριστιών είναι οι άνθρωποι, μέλη, φίλες και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, που υποστήριξαν ως επόπτες, εκλογικοί αντιπρόσωποι ή με άλλους τρόπους τόσο την χθεσινή εκλογική διαδικασία, όσο και τις εκλογικές διαδικασίες που προηγήθηκαν.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι στήριξαν με την ψήφο τους τη Νέα Δημοκρατία.
Από σήμερα, με πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και με την ισχυρή λαϊκή εντολή που έλαβε, είμαστε βέβαιοι ότι η πατρίδα μας και ο νομός μας μπορούν πλέον να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Με πολλή δουλεία, ενότητα και υπευθυνότητα απ’όλους μας, η Ελλάδα και η Φωκίδα θα αλλάξουν σελίδα και θα επανέλθουν στη θέση που τους αξίζει.


Με τιμή,
Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Φωκίδας
Δημήτριος Τζήμας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου