Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΙΤΙΑ" - Πρόσκληση


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ‘’ΙΤΙΑ’’

Κάλεσμα γνωριμίας από το νεοσύστατο Πολιτιστικό Σύλλογο ‘’Ιτιά’’

Δελτίο Τύπου

Σας γνωρίζουμε ότι ιδρύθηκε στην Ιτέα Δήμου Δελφών, Πολιτιστικός Σύλλογος με την επωνυμία ‘’Ιτιά’’. Σκοπός της δημιουργίας του συλλόγου αυτού, είναι η ανάδειξη της πόλης της Ιτέας καθώς και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Δελφών, με στόχο την δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης τους.
Καλούμε όσους από εσάς επιθυμείτε να γνωρίσετε αλλά και να εγγραφείτε ως μέλη του Συλλόγου μας, να παρευρεθείτε στην παρουσίαση, αγκαλιάζοντας έτσι την προσπάθεια που ήδη γίνεται, για την δραστηριοποίηση των νέων της πόλης και την ενασχόληση με δράσεις που θα ωφελήσουν, άμεσα και έμμεσα την τοπική μας κοινωνία.
Με την συμμετοχή σας στο Σύλλογο συμβάλλετε στην ισχυροποίηση της παρουσίας ανθρώπων της πόλης μας, που αναζητούν τρόπους να εκφραστούν και να υλοποιήσουν τις ιδέες, τα όνειρα και τα ταλέντα τους, για ένα καλύτερο αύριο. Για μία καλύτερη Ιτέα, για έναν καλύτερο Δήμο Δελφών.
Για το λόγο αυτό ο Νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος ‘’Ιτιά’’, σας προσκαλεί σε εκδήλωση γνωριμίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 και ώρα 8 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κυριακοπούλειου – Ηλιοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Ιτέας (ισόγειο), Ηλία Τρίγκα 41.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί αγιασμός καθώς επίσης και εγγραφή νέων μελών. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Οργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος ‘’Ιτιά’’



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου