Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΣ "Η Ιτέα του χθές, του σήμερα του αύριο" - Φωτογραφίες

Κόσμημα!..

   Μέσα σε μια ιδιαιτέρως φιλική ατμόσφαιρα, σχεδόν οικογενειακή και με απρόσμενα υψηλή  επισκεψιμότητα, επραγματοποιήθη εχθές το βράδυ, η έναρξη της εκθέσεως "Συνάντηση ιδεών - Η Ιτέα του χθές, του σήμερα, του αύριο" στο κτήριο Μερκούρη στην Ιτέα.  
   Παρ' ότι η επικρατούσα στην πόλη θερμοκρασία, ήταν σχεδόν απαγορευτική για παραμονή εντός κλειστών χώρων, εν τούτοις, δεν ήσαν λίγοι αυτοί οι οποίοι έφτασαν στον χώρο της εκθέσεως, για να περιηγηθούν, να ενημερωθούν και να εκτιμήσουν αυτή την προσπάθεια προβολής δημιουργών, των οποίων δημιουργών το κοινό γνώρισμα είναι, η αγάπη για την πόλη μας.



   Η επιμέλεια και η προσπάθεια για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα εκ μέρους των διοργανωτών της εκθέσεως, εκτιμήθηκε δεόντως από τους επισκέπτες, για αυτό, αν και εχθές ήταν η πρώτη ημέρα της δράσεως, παρετηρήθη και μια μικρή επέκταση του ωραρίου επισκέψεως των χώρων και των αιθουσών του κτηρίου όπου και τα εκθέματα.

   Παραθέτουμε φωτογραφίες από αυτή την πρώτη ημέρα της εκθέσεως, υπενθυμίζοντας ότι αυτή θα παραμείνει ανοικτή έως και την Κυριακή το μεσημέρι 7 Ιουλίου 2019, εμπλουτισμένη και με άλλες δράσεις (ανάγνωση κειμένων, videos κ.λ.π.), πέραν των εκθεμάτων.


Μέλη της "Ομάδος Φίλων Μουσείου πόλεως Ιτέας"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου