Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΧΑΡΥ ΜΠΕΛΑΦΟΝΤΕ

21 Μαρτίου 2019

Δελτίο Τύπου

Χάρυ Μπελαφόντε
Sing you Song”
Μία μοναδική εκδήλωση-προβολή
για τη μουσική και το όραμα
ενός ανθρώπου και μίας εποχής!

Παρουσία της κόρης του, Τζίνα Μπελαφόντε

Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών
28 Μαρτίου 2019, ώρα έναρξης 19:30
είσοδος ελεύθερη
«Η ιστορία ενός ανθρώπου
που πρέπει να περάσει από γενιά σε γενιά.»
Ρόμπερτ Ρέντφορντ

Μ ία σπάνια βραδιά αφιερωμένη στην δύναμη του ανθρώπου, sθα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση- προβολή της βραβευμένης ταινίας-ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τη δράση του διάσημου τραγουδιστή, Χάρυ Μπελαφόντε που οργανώνει το World Human Forum την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Κωνσταντίνος Καραμανλής του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, στους Δελφούς.
Η προβολή θα γίνει παρουσία της κόρης του Τζίνα Μπελαφόντε που θα συνομιλήσει με το κοινό, ενώ την εκδήλωση θα προλογίσει η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, Πρόεδρος και Συνιδρύτρια του World Human Forum που θα μιλήσει για την σύγχρονη θέση των Δελφών στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και την ανάγκη να μπει ξανά ο άνθρωπος στο επίκεντρο Σ. Σ Σ
Στην εκδήλωση συμμετέχει η Παιδική & Νεανική Χορωδία Ωδείου Άμφισσας υπό την διεύθυνση της Ελένης Ιντέρνου. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει κέρασμα.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξή του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών.


Η ταινία με τίτλο Sing your Song” –“Τραγούδησε τον Σκοπό σου” παράλληλα με την καλλιτεχνική πορεία του Χάρυ Μπελαφόντε, αναδεικνύει μία άλλη πλευρά της προσωπικότητάς του. Αυτήν του υπέρμαχου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τόσο στην Αμερική όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Στενός φίλος του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και των Τζον και Μπόμπυ Κένεντυ, ακόμη και σήμερα, στα 90 του χρόνια, αγωνίζεται κατά της βίας και των ανισοτήτων στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους: «ο καθένας μας έχει τη δύναμη να τραγουδήσει τον δικό του σκοπό». (Το τρέιλερ της ταινίας: https://youtu.be/bic97j6q5fo)


Με την υποστήριξη του

Π ερισσότερες πληροφορίες:
Μυρτώ Βουνάτσου
myrto@worldhumanforum.earth

699 2707000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου