Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

ΤΑΓΚΑΛΗΣ (υ.δ.) : ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΙΤΕΑΣ - απάντηση


                                           02.3.2019
Απάντηση στο δημοσίευμα Μέγγου της 28.2.19 περί πλατείας θεάτρου


Αγαπητέ κύριε Μέγγο,
Είναι τουλάχιστον πρωτότυπο να απαντάει κανείς για λογαριασμό του Δημάρχου σε ένα ερώτημα που του τέθηκε δημόσια από εμάς και αφορούσε την σύνταξη του κτηματολογίου.
Δικαιολόγησες όμως την πράξη σου αυτή δεχόμενος ότι δεν ήθελες να τον αφήσεις με παράπονο !
Στο αναγνωρίζουμε. Έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις.
Οφείλεις, όμως, να παραθέτεις δημόσια, όλα τα στοιχεία για μια τόσο σοβαρή υπόθεση, ειδικά όταν είναι πολυσύνθετη και οι χειρισμοί της απαιτούν τη συμμετοχή περισσότερων Υπηρεσιών του Δήμου.
Αυτό ξέχασες να το κάνεις και οι λόγοι είναι προφανείς...
Θα στο υπενθυμίσουμε εμείς όμως.
Πράγματι στις 22.04.2013 μας διαβιβάστηκε από το γραφείο Δημάρχου η ερώτησή σου για τα θέματα που αφορούσαν την πλατεία θεάτρου.
Η Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης - η Υπηρεσία την οποία επόπτευα - στις 13.05.2013 απέστειλε την απάντησή της εγγράφως, τόσο στο γραφείο Δημάρχου, όσο και στο γραφείο του τότε Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και σημερινού Δημάρχου Δελφών.
Το παραπάνω έγγραφο τέθηκε αμέσως υπόψη σου και τότε θα ήταν εύλογη η οποιαδήποτε αντίδρασή σου, η οποία όμως δεν υπήρξε ποτέ!
Σήμερα μετά σχεδόν από 6 χρόνια προσπαθείς να προσωποποιήσεις τις ευθύνες και να τις καταλογίσεις σε εμένα, παραβλέποντας σκόπιμα ότι ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, που ταλανίζει την Ιτέα και τους κατοίκους της εδώ και δεκαετίες, δεν θα μπορούσε να λυθεί από τους χειρισμούς ενός και μόνο προσώπου στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Και αυτό το δικαίωμα το έχεις, μόνο που εμείς δεν στο αναγνωρίζουμε.
Στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε, δεν πρόκειται να σας ακολουθήσουμε σε αυτή την τακτική την οποία έχετε επιλέξει. Σε ότι μας αφορά θα διαφυλάξουμε το κύρος και θα αποφύγουμε φαινόμενα παραπλάνησης και λαϊκισμού.


Παναγιώτης Ταγκαλής

Υποψήφιος Δήμαρχος Δ.Δελφών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου