Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 4ον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

 
           ΑΜΦΙΣΣΑ, 04.03.2019
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
Α.Δ.Τ.: 7/2019

ΘΕΜΑ: «ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ 4ου ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ».


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 2019, από την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 3 Μαρτίου στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών.

Η διοργάνωση συγκέντρωσε το σύνολο της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, καθώς και κορυφαίους πνευματικούς ανθρώπους, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς της χώρας.

Πολύ σημαντικές ήταν και οι διεθνείς συμμετοχές, με πολιτικούς ηγέτες, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες προερχόμενους από περισσότερα από 30 κράτη του κόσμου.

Το Forum από το 2016, όταν πρωτοξεκινήσαμε μέχρι και σήμερα, έχει καταστεί σταδιακά ένα από τα σπουδαιότερα συνέδρια οικονομίας και διεθνών εξελίξεων στην Ευρώπη.

Ταυτόχρονα η διοργάνωση συγκεντρώνει επί αρκετές ημέρες τα φώτα της ελληνικής, καθώς και της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης στους Δελφούς, με πολλές χιλιάδες αναφορές και καταχωρίσεις στα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Ο Δήμος Δελφών, πέραν από συνδιοργανωτής του Φόρουμ από τη γέννησή του το 2016, τυγχάνει και ένας οικοδεσπότης που με υπευθυνότητα αναλαμβάνει το ρόλο του και πετυχαίνει κάθε χρόνο να αφήνει στους σημαντικούς επισκέπτες του τόπου μας πολύ καλές εντυπώσεις.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου