Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΔΥΟ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΤΕΑΣ


Ο αθλητής του σωματείου μας, Γεωργαντάς Αλέξανδρος συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόπλεων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, που διεξήχθη στην Αθήνα το διήμερο από 29/03-30/03/2018.
Κατέλαβε την 1η θέση στα 100μ. ελεύθερο με χρόνο 00:56.83, ενώ και στα 400μ. ελεύθερο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση παίρνοντας την 5η θέση με χρόνο 04:49.02.
Το ΔΣ του ΝΟΙ και ο προπονητής του,

Λαλλάς Κων/νος συγχαίρουν τον αθλητή μας και μόνιμο υπαξιωματικό του Ναυτικού, που συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια τον ΝΟΙ και να μας χαρίζει μεγάλες επιτυχίες.
*********************************************


Το Σαββατοκύριακο 31/03 και 01/04/2018 η αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του ΝΟΙ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στα ΙΕ΄ Δελφίνεια, διοργάνωση που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου υπό την αιγίδα του κολυμβητικού συλλόγου "Δελφίνια Περιστερίου". Στους συγκεκριμένους αγώνες συμμετείχαν σωματεία από όλην την επικράτεια, γεγονός που προσδίδει μεγαλύτερη βαρύτητα στην αγωνιστική εμφάνιση του σωματείου μας. Συγκεκριμένα, στην αγωνιστική κατηγορία συμμετείχαμε με δύο αθλητές μας, τον Νικολάου Δημήτρη και τον Σαΐτη Κων/νο, οι οποίοι πραγματοποίησαν εκπληκτικές επιδόσεις με αποκορύφωμα την 9η θέση του Νικολάου Δημήτριου στα 50μ. ελεύθερο. Στην προαγωνιστική κατηγορία συμμετείχαμε με έξι αθλητές και μία αθλήτρια. Οι Αρβανιτάς Λάμπρος, Αρβανιτάς Γιώργος, Κοντογιώργος Ευθύμης, Κουτρολίκος Ευθύμης, Κουτρολίκος Σωτήρης, Χολέβας Νικόλας και Πανοπούλου Γραμματική πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και βελτίωσαν όλοι τις ατομικές τους επιδόσεις. Κορυφαία στιγμή ήταν η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 50μ. ελεύθερο στα αγόρια 10 ετών από τον αθλητή μας Χολέβα Νικόλαο με χρόνο 00:34.92. Επίσης, ο αθλητής μας Αρβανιτάς Λάμπρος στα αγόρια 11 ετών κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια στα 50μ. ελεύθερο με χρόνο 00:33.28 και στα 50μ. πεταλούδα με χρόνο 00:36.86. Το ΔΣ του ΝΟΙ συγχαίρει τους αθλητές του και τους προπονητές, Κων/νο Λαλλά και Ηλία Παπαλάιο.

***************************************************
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΔΣ του ΝΟΙ ενημερώνει τους αθλητές του πως έχει αιτηθεί τον καθαρισμό των χώρων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας. Ο καθημερινός καθαρισμός των αποδυτηρίων και των χώρων καθημερινής χρήσης πραγματοποιείται από το ίδιο το σωματείο. Ο καθαρισμός της κολυμβητικής δεξαμενής είναι υποχρέωση του Δήμου και έχει παραταθεί, λόγω βλάβης της σκούπας καθαρισμού. Μετά από επίσημη ενημέρωση του ΔΣ του ΝΟΙ από χημικό - εξωτερικό μας συνεργάτη, διαβεβαιώνουμε πως η χλωρίωση της πισίνας γίνεται κανονικά και πως δεν υπάρχει κίνδυνος από το αντιαισθητικό αποτέλεσμα του πάτου της δεξαμενής. Παρόλα αυτά, αναμένουμε την απάντηση των αρμοδίων για το πότε θα εφαρμοστεί ο καθαρισμός της.
Μετά από συνεννόηση με τους αρμόδιους του Δήμου Δελφών, η κολυμβητική δεξαμενή θα αδειάσει το Σάββατο 21/04/2018 προκειμένου να καθαριστεί και όχι νωρίτερα, λόγω του επικείμενου πανελληνίου πρωταθλήματος της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης. Ο ΝΟΙ διακόπτει τις προπονήσεις του από Σάββατο 21/04 έως και Τρίτη 24/04/2018.

Εκ του ΔΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου