Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΗΞΕ!... Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ

Κερδίσαμε, νικημένοι!...

  Κυριολεκτικά "σύρθηκε" ο Δήμαρχος στις υποτιθέμενες διαπραγ- ματεύσεις με την ΕΥΔΑΠ, παραδιδόμενος άνευ όρων στην άνιση (και προδιαγεγραμμένη) μάχη με την εταιρεία, η οποία ως γνωστόν, είχε σύμμαχο την τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου, ότι τα ύδατα της χώρας, δεν έχουν ιδιοκτήτη, παρά μόνον διαχειριστή. Ποιών λοιπόν ο Δήμαρχος, την ανάγκη, βούληση, έστρεψε την προσοχή του στο να "διορθώσει" το ...έπος της έως εχθές αδιαλλαξίας του
(μέσω του γνωστού Αυτοτελούς Τμήματος Υποστηρίξεώς του), κυκλοφορώντας τα προσφάτως δημοσιευθέντα Δελτία Τύπου, όπου μας ενημερώνει ότι, ναι μεν  θα πληρώσουμε την ΕΥΔΑΠ, αλλά θα μας κάνουν ...ευκολίες.  Κοινώς, "τον ήπιαμε" (τον ελέβορο)...
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Στην παρακάτω αναδημοσιευόμενη και από εμάς ομολογία της ήττας (βασικά, Δελτίον Τύπου ονομάζεται), αναφέρονται αναλυτικά και οι παριστάμενοι μάρτυρες του γεγονότος. "Ίνα πληρωθεί το ρηθέν από τους προφήτας..."


************************************************




2 σχόλια:

  1. Η πιο ανίκανη Δημοτική Αρχή όλων των ετών...
    Κατόρθωσε (για κατόρθωμα πρόκειται) με τους παλικαρισμούς ,του "ανένδοτου αγώνα" και της επίκτητης έπαρσης - μεγαλοϊδεατισμού που διακατέχεται,να προχωρήσει για πρώτη φορά στην ιστορία των τοπικών αυτοδιοικητικών δεδομένων, σε οριστική συμφωνία και επίσημη αναγνώριση πληρωμής του "δικού" μας αγαθού.
    Βάζει οριστική ταφόπλακα σε μελλοντικές διεκδικήσεις , με δεσμεύσεις μόνο των "θα" της Ιδιωτικοποιημένης ΕΥΔΑΠ.
    Δεν πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι ,αλλά μας πήραν και το κεφάλι.
    Το μάρμαρο και μάλιστα "Πεντέλης" θα το πληρώσουμε εμείς φυσικά ,χωρίς να απολογηθεί κανένας για τη διαχείριση των λογαριασμών της ακριβής ύδρευσης που πληρώναμε όλα τα προηγούμενα χρόνια, που μάλιστα θα "κουκουλωθεί" με την υπό ίδρυση ΔΕΥΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!
    Οι γιορτές απελευθέρωσης σας μάραναν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ντροπή στους ΠΟΛΙΤΕΣ που του υποστήριξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή