Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΙΤΕΑ : ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ...ΡΟΥΤΙΝΑΣ!


Η στροφή της “εξόδου”...


   Το ότι δεν υπάρχουν ακόμη “απώλειες” λόγω ατυχημάτων σε εκείνο το σημείο, είναι ευτύχημα. Και μάλλον παρήγορο και δικαιολογία για τους “αρμοδίους”, προκειμένου να εξακολουθούν να παραμένουν αδρανείς εμπρός σε εκείνο το σημείο “καρμανιόλα” της Ιτέας.




   Αναφερόμαστε στο τμήμα της οδού Δεσφίνης, από το ύψος της μικρής πλατείας όπου και το άγαλμα της “Αντάρτισσας” (πίσω από το “Μαϊάμι”), έως και την Ταβέρνα “Σωκράτης”, δηλαδή μια απόσταση 100-150 μέτρων.
Πριν από ολίγη ώρα, άλλο ένα αυτοκίνητο “εξετράπη” του οδοστρώματος και ακολούθησε την ίδια πορεία, την οποία είχε διαγράψει προ δυο ημερών ένα άλλο, στο ίδιο σημείο.

    Τροχαία, Αστυνομία, μετρήσεις, ζημίες και περιγραφές. Τα ίδια, τα ίδια και σήμερα, όπως και κάθε φορά σε αυτήν την “παράξενη” τοποθεσία. Ευτυχώς για άλλη μια φορά, δεν υπήρχε πεζός επάνω στο (ο Θεός να το κάνει) πεζοδρόμιο.

Φυσιολογικά, (εκτός και εάν απαγορεύεται) θα έπρεπε εκεί να υπάρχουν περί τα 20 προσκυνητάρια (!....), μιας και κατά την τελευταία 20ετία, πάρα πολλοί οδηγοί έχουν ...μετρήσει πεζοδρόμια, σκάλες και εξώπορτες.


Καλημέρα από την συννεφιασμένη σήμερα Ιτέα.


(φωτο : Σωτ. Κακανάς)

6 σχόλια:

  1. ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΝ.. ΑΝΤΑΡΤΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΒΕΡΤΙΚΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηταν νημφαλιος ο οδηγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ασχοληθουμε καλυτερα με το ποιος οδηγαγεεε το οχημα και μετα να βγαζουμε συμπερασματα σας παρακαλω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχως ........στα πεζοδρομια υπαρχουν σκαλες ,δεντρα,κολονες ,χλαστρες,........και δεν μπαινουν στα σπιτια τα αυτοκινητα που οδηγουν ακαταληλοι οδηγοι,και παλιευτυχως που δεν υπηρχε πεζος στοδρομο ......γιατι δεν υπαρχη χωρος στο ΠΕΖΟΔΟΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΖΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν φτάνουν όλα τα άλλα επικρατεί και απόλυτο σκοτάδι εδώ και αρκετές νύχτες που συνεχίζεται και απόψε. Εκτός από τους οδηγούς υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που συντελούν στα τροχαία που στο συγκεκριμένο δρόμο είναι πάρα πολλοί. Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή