Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ Κ.ΑΠ.Η. ΙΤΕΑΣ

Ιτέα 3 Μαρτίου 2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00’, η Αντιδήμαρχος Δελφών, Δημοτικής Ενότητας Ιτέας κ. Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη υποδέχθηκε στο χώρο του ΚΑΠΗ Ιτέας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη.
Από πλευράς Δήμου Δελφών παραβρέθηκαν οι: κ. Αγγελόπουλος Αριστείδης, Αντιδήμαρχος Άμφισσας, κ. Έλλη Ρομβοτσάνου- Κοτσάνου- Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού Δ.Δελφών, και ο κ. Τέντ Γουώρθ Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας καθώς και αρκετοί αυτοδιοικητικοί.
Τον Πρόεδρο συνόδευε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου και η πρώην Βουλευτής Φωκίδας κ. Ασπασία Μανδρέκα.

Παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κ. Ευάγγελος Κατσαγούνος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: κ. Πέγγυ Αραβαντινού και ο κ.Ευστάθιος Κάππος .
Το παρόν έδωσε ο πρώην Δήμαρχος Ιτέας κ. Παναγιώτης Μανδρέκας και ο πρώην Δήμαρχος Λιδορικίου κ. Γεώργιος Κουλούλας.
Πλήθος κόσμου και τα μέλη του ΚΑΠΗ Ιτέας, επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
Τα μέλη του ΚΑΠΗ Ιτέας στο τέλος της επίσκεψης έδωσαν στον Πρόεδρο και τη συνοδεία του αναμνηστικά δώρα, τα οποία με πολύ αγάπη είχαν προετοιμαστεί όλες τις προηγούμενες μέρες.
Ακολουθούν φωτογραφίες από την επίσκεψη.

Εκ της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας






2 σχόλια:

  1. Καλά απο δελτία τύπου σκίζουμε όπως και από φώτο μα καλά ποιος νοημων και σοβαρός ανθρωπος θα πιστέψει οτι με τους τοπικούς μας μαιντανούς έχουν ελπίδα.Αν σκιζόντουσαν και για τα προβλήματα όπως σκίζονται για τα Δ.Τ.και φώτο πρώτη μούρη ισως και να ελπίζαμε σε κάτι ελάχιστο.
    Αρε Ιτιούλα πως σε κατάντησαν για μια φωτογραφία και για μια καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμε ειλικρηνά αν αυτό το θεωρρούν δελτίο τύπου προς ενημέρωση και φυσικά όλοι βλέπουμε ποιές φωτογραφίες περιφέρονται στα διάφορα τοπικά blogs,τότε μιλάμε για κατάντια αυτού του τόπου.Δυστυχώς έχουμε επιτρέψει να σηκώνουν κεφάλι και να θέλουν να διοικήσουν τον πανέμορφο αυτό τόπο ανθρωποι κενοί χωρίς όραμα χωρίς στόχους χωρίς πρόγραμμα που το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα βγάλουν καμία φωτογραφία και αμέσως θα τρέξουν να την ανεβάσουν στα προσωπικά τους προφίλ και σε διάφορα blog.Ικανοποιώντας έτσι την ματαιοδοξια τους και το απέαντο κενό που έχουν μέσα τους.Φυσικά όλοι αυτοί νομίζουν ότι ο κόσμος είναι χαζός και θα εντυπωσιαστεί αν τους δει π.χ.να φωτογραφιζονται δίπλα από τον κάθε πολιτικό.Τόσο λίγοι είναι και αναρωτιόμαστε μετά γιατί η πανέμορφη Φωκίδα είναι ο τελευταίος νομός σε ανάπτυξη.Κρίμα πολύ κρίμα το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι πρέπει να δέσουμε μια πέτρα στον λαιμό μας και να πάμε να φουντάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή