Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

''ΣΥΝΑΞΗ'' ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ''Ο ΜΟΥΚΑΣ'' ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ


Κινητικότης...

   Σύμφωνα με ασφαλείς και επιβεβαιωμένες πληροφορίες (υπάρχουν και φωτογραφίες), εχθές αργά το απόγευμα επραγματοποιήθη συνάντηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, στην γνωστή (και απόμακρη) Ταβέρνα ''Ο Μούκας'' στην Ιτέα.  

  Πέραν των εδώ ''στελεχών'' του κόμματος, στην συνάντηση παρευρέθη και υψηλόβαθμος παράγοντας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως,
άρτι αφιχθείς και επί σκοπού, από την Αθήνα.

   Ο λόγος της συναντήσεως, προφανής : 
Η μεταφορά και η οργάνωση του στρατηγικού σχεδιασμού του κόμματος εν όψει του δημοψηφίσματος, στην περιοχή μας.  Ανάλυση του τρόπου προσεγγίσεως των ψηφοφόρων, συνθηματολογία και τακτική.

  Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, η ομήγυρης δεν ήταν πολυπληθής. Έγινε δε προσπάθεια-νουθεσία, ώστε η ''γραμμή'' του κόμματος  να περάσει το δυνατόν συντομότερα στα ''κατώτερα'' εντόπια στελέχη.  Εξ άλλου, μόνον 3 ημέρες έμειναν έως την Κυριακή, ημερομηνία διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

  Φανταζόμεθα ότι, ανάλογες συσκέψεις θα επραγματοποιήθηκαν και σε άλλες πόλεις του Νομού μας.  Εκτός και εάν έχει διαπιστωθεί ότι η Ιτέα, ''χωλαίνει'' σε ποσοστά προτιμήσεως του ''Ναι'' και χρειαζόταν μια κάποια ''ώθηση''...
Σύντομα θα φανεί.

2 σχόλια:

  1. Φάγανε... Φάγανε... Φάγανε...
    Ψηφίστε ΝΑΙ για να ξαναπιάσουν την κουτάλα

    https://www.youtube.com/watch?v=1n6MqAz5co0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟ ΉΤΑΝ ΤΟ ΥΨΗΛΌ ΠΡΩΣΟΠΑΤΟ ΠΟΥ ΉΡΘΕ?ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΊΠΕΣ!ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΌ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΆΚΙ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ.ΔΏΣΑΝΕ,ΠΆΛΙ,ΚΟΜΜΑΤΙΚΉ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΆΣΟΥΝ ΤΗ ΚΟΥΤΆΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή