Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΧΑΣΙΣΟ-ΦΥΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΛΟΚΛ'ΗΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ!...


''...τώρα κλαίν όλα τ' αλάνια,
που θα μείνουνε χαρμάνια...''

   Ακόμη μετρούν δενδρύλια οι αστυνομικοί!...  Μέχρι προ ολίγου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας από επιτόπιους ...καταμετρητές, ήδη έχει ξεπερασθεί ο αριθμός των 500 (πεντακοσίων!...) δενδρυλλίων και η καταμέτρηση-αποκάλυψη, δεν έχει ακόμη τελειώσει!...
  Αναφερόμαστε στον εντοπισμό μιας τεράστιας συστάδας δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης, η οποία εντοπίσθηκε στην περιοχή ''Αλάτια'' πλησίον της τοποθεσίας ''51ον χλμ'' της οδικής αρτηρίας Λαμίας - Ιτέας - Ναυπάκτου. 
Η κάλυψη των δενδρυλλίων δεν ήταν κατά τα φαινόμενα επαρκής και νεαροί ως επί το πλείστον αστυνομικοί της περιοχής μας από την ομάδα ''ΔΙΑΣ'' και την Ασφάλεια, έκαναν αυτό το οποίον επέβαλε το καθήκον τους και η συνείδησή τους.  Αξιοποίησαν στο έπακρο τις από καιρού πληροφορίες τους, με πλήρη μυστικότητα και διακριτικότητα  και όταν ήταν αποδεδειγμένη η παρανομία, επενέβησαν και την αποκάλυψαν.
  Ήδη έχει κινητοποιηθεί ο σχετικός μηχανισμός για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και γίνονται οι πρέπουσες ενέργειες προκειμένου να αποκαλυφθούν όλοι οι μέτοχοι αυτής της ...επενδύσεως.
   Αντιληπτόν είναι ότι τουλάχιστον τα 500 δενδρύλια, δεν καταλαμβάνουν χώρο ενός περιβολιού.  Και ότι η καλλιέργειά των, θα απαιτούσε και ...εργαζόμενους και περιφρούρηση.

Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για την επιτυχία τους!
Και πλέον αναμένουμε ονόματα και συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου