Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΜΝΗΜΟΝΙΑ - MUNDIAL - EUROVISION : Περνάμε σε όλα!...


Περνάμε στον τελικό του Μουντιάλ


Η καλή κλήρωση οφείλεται κατά κύριο λόγο στον Παναγιώτη Λαφαζάνη γιατί είχε κάνει τις απαραίτητες συνεννοήσεις και προσεγγίσεις με τον πρόεδρο Πούτιν που έστησε τα μπαλάκια
♦Περνάμε όχι μόνο στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρωσία, αλλά και στον τελικό της διοργάνωσης!
Αυτό είναι το συμπέρασμα από τον ενθουσιασμό που υποδεχτήκαμε την κλήρωση στην Αγία Πετρούπολη.

♦Ο ενθουσιασμός πηγάζει κυρίως από το ότι αποφύγαμε τα μεγαθήρια της κλήρωσης. Και αυτά είναι τα Νησιά Φερόε.
Κάναμε ολημερίς προσευχές για να μην πέσουμε πάνω στην υπερδύναμη του ποδοσφαίρου, οι οποίες έπιασαν γι’ αυτό πανηγυρίζουμε έξαλλα την κλήρωση και ο ενθουσιασμός και η προοπτική για την πρόκριση στα τελικά, στον τελικό, όπου σίγουρα θα σηκώσουμε την κούπα.
♦Στον τελικό θα αντιμετωπίσουμε τη Γερμανία το 2018, με παρούσα την ελληνοτσολιά Ανγκελα Μέρκελ. Θα είναι όμως απών ο Αλέξης γιατί θα έχουν γίνει άλλες τρεις φορές εκλογές και θα υπάρχει τότε κυβέρνηση συνεργασίας Σταύρου Θεοδωράκη-Βασίλη Λεβέντη.
Δικαιολογείται εν μέρει ο ενθουσιασμός μας γιατί θα αντιμετωπίσουμε Βέλγιο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Εσθονία και Κύπρο. Αν τον διαβάζεις προσεκτικά δεν είναι όμιλος Μουντιάλ, αλλά όμιλος Γιουροβίζιον.
♦Ομως δεν δικαιολογεί ξέφρενο πανηγυρισμό γιατί και στη Γιουροβίζιον τελευταίοι ήρθαμε.
Η καλή κλήρωση οφείλεται κατά κύριο λόγο στον Παναγιώτη Λαφαζάνη γιατί είχε κάνει τις απαραίτητες συνεννοήσεις και προσεγγίσεις με τον πρόεδρο Πούτιν που έστησε τα μπαλάκια.
♦Κεντρικό πρόσωπο της κλήρωσης ήταν μια ωραιότατη σέξι κοπελιά, η οποία ήταν το 4.001 θύμα του Σπαλιάρα.
Μαρκαριάν και Καραγκούνης απείχαν της κλήρωσης, όχι γιατί υπήρχε ιδιαίτερος λόγος και ήταν με κάποιον τσακωμένοι, αλλά φοβούνταν ότι θα κληρωθούμε με τα Φερόε, οπότε ήταν αναγκασμένοι να κάνουν δηλώσεις και να θυμηθούν τον εφιάλτη.
♦Η τρόικα ενέκρινε τη συμμετοχή της Ελλάδας στο Μουντιάλ, πρέπει όμως να εγκριθούν πρώτα τα προαπαιτούμενα, γι’ αυτό θα γίνει μια συνεδρίαση στη Βουλή ξημερώματα.
Θα πρέπει επίσης να πάμε με ΚΤΕΛ στη Ρωσία, αλλά ούτε αυτό θα μας εμποδίσει να γαμήσουμε και να δείρουμε τη Γερμανία, παίρνοντας εκδίκηση για τα μνημόνια, που θα έχουν φτάσει τα πέντε μέχρι τότε.

facebook.com/louketo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου